a Ty narzekasz na tylko dwie otwarte kasy w supermarkecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Starsi Polacy przyzwyczajeni do kolejek, nic dziwnego. Młode pokolenie nie wie co to czekanie, kartki...
bo to Polska nie elegancja Francja...najgorsze jest to że będzie coraz gorzej coraz większa bieda...aż się obudzimy w klatkach i wszyscy będziemy wydzierać mordę wolność honor ojczyzna a będzie już po ptokach...więc polecam kupienie z 10litrów benzyny kupić krate browarów wypić z kolegą i porobić z tego koktajle i udać się na wiejską...jeśli mamy być zniewoleni to niech chociaż skurwiele widzą że będziemy walczyć albo zapamiętają że walczyliśmy
Wdr napisał/a:
bo to Polska nie elegancja Francja...najgorsze jest to że będzie coraz gorzej coraz większa bieda..
Jak by ludzie nie mieli kasy, to by nie stali w tej kolejce, na parkingu przed marketem nie stały by same wypasione fury i tyle ich, że trudno znaleźć miejsce.
Radzę Ci kolego zabrać się do pracy, w wieku 24 lat ja też nie miałem siana. Manna z nieba nie leci, trzeba się napracować, żeby do czegoś dojść.
Jak będziesz myślał tylko o rzucaniu butelkami i chlaniu piwa, to nigdy do niczego nie dojdziesz, a polityk czy z prawej, czy z lewej nigdy ci nic nie da, bo niby z jakiej racji ?
człowieku a zastanowiłeś się że może Ci ludzie mają troche tych pieniędzy i stoją w kolejce bo karp jest za 5złkg? zastanowiłeś się że te wypasione fury należą do jebanych kombinatorów jak np tych od soli? a zastanowiłeś się że jebiąc ciężko w tym kraju zarobisz jedynie na chlanie? nie muszę już pracować nachapałem się odpowiednio na misjach"pokojowych" dla naszego kochanego kraju teraz mogę pić piwko
Hahaha Wdr kolejny obrońca pokrzywdzonych. Ale tego kurwa się teraz naplęgło, pseudo patriotów, niedouczonych blokersów bez żadnego wykształcenia oprócz zawodówki wieczorowej, mędrców, którzy poznali tajemnice i spiski świata, oburzonych nastolatków chcących brać udział w referendum i ograniczonych kiboli obalających państwo. Pierdolona patologia się szerzy i nikt z tym nic nie robi.
@up a Ty kurwa kim jesteś aby mówić o mnie patologia niedouczony co? a Ty szmato co kurwa zrobiłeś dla kraju co? ja w wieku 19 lat poszedłem do wojska i skończyłem tam szkołę pierdolony matole następny pierdolony kurwa wielki znawca takich jak Ty w wojsku i na misjach nazywaliśmy wały bo chuja potraficie oprócz napierdalania ryjem! te blokersy mają więcej honoru niż Ty parówo jebana a może jesteś z tej fajnej grupy studentów a zaraz magistrów którzy poszli na jakiś zjebany kierunek i będą biadolić że nie ma pracy po studiach z magistrem zapewne również jeszcze siedzisz na granuszku rodziców a że już po stylu wypowiedzi stwierdzam że jesteś typowym bananowym dzieckiem które na widok flaków zesrało by się w portki i wołało że chce do domu...
Spokojniej panowie
… sarkazmu się chwyta.
A to za granie w Call of duty płacą...?
ulthart napisał/a:
A to za granie w Call of duty płacą...?
kolejny 33 letni typas który posiada gównianą wiedzę o życiu więc pierdoli że ktoś gra w cod'a... coda to ja miałem na żywo przez 1rok więc nie pierdol...zarobiłem bo tam jednak trochę płacą+to co można zarobić za specjalne wyjazdy konwoje itp ale o tym się nie mówi bo po chuj ludzie mają wiedzieć.
Wdr napisał/a:
zarobiłem bo tam jednak trochę płacą+to co można zarobić za specjalne wyjazdy konwoje itp ale o tym się nie mówi bo po chuj ludzie mają wiedzieć.
No to po co o tym mówisz
bo mam dosyć tego że normalni ludzie nie mają pojęcia co tam się dzieje i to czego są wykorzystywani Polscy żołnierze
;D Wy wszyscy jestescie POJEBANI !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów