Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Komitet kolejkowy się liczy!
~bez konsekwencji
bo mam dosyć tego że normalni ludzie nie mają pojęcia co tam się dzieje i to czego są wykorzystywani Polscy żołnierze
chłopie, póki wojna nie tyczy się mojego kraju to mam to głęboko w dupie! a prawda jest taka że ktoś kto siedzi za stołkiem wysłał Cie jako mięso armatnie... szczyć się tym dalej
@up a Ty kurwa kim jesteś aby mówić o mnie patologia niedouczony co? a Ty szmato co kurwa zrobiłeś dla kraju co? ja w wieku 19 lat poszedłem do wojska i skończyłem tam szkołę pierdolony matole następny pierdolony kurwa wielki znawca takich jak Ty w wojsku i na misjach nazywaliśmy wały bo chuja potraficie oprócz napierdalania ryjem! te blokersy mają więcej honoru niż Ty parówo jebana a może jesteś z tej fajnej grupy studentów a zaraz magistrów którzy poszli na jakiś zjebany kierunek i będą biadolić że nie ma pracy po studiach z magistrem zapewne również jeszcze siedzisz na granuszku rodziców a że już po stylu wypowiedzi stwierdzam że jesteś typowym bananowym dzieckiem które na widok flaków zesrało by się w portki i wołało że chce do domu...
Gdyby z twojej wypowiedzi wyciąć bluzgi, to nic byś nie powiedział Pięknie was w wojsku nauczono
Ale i tak w tym temacie najciekawszą postacią jest żołnierz-ciotka, co to jednego poprawnego zdania nie potrafi sklecić, uważa się za supertwardziela, a przy tym wylewa swoje żale pod pierwszym z brzegu tematem, zgoła do tego niepasującym, na zasadzie "Kolejka do karpia? A ja byłem w wojsku, było mi tam źle bo dużo zarobiłem i gówno wiecie o życiu!"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów