📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
chujowe pozdrawiam
a już myślałem że to kolejny debil będzie ustanawiał rekord prędkości w mieście - jak widać da się jeździć normalnie
Oberstgruppenführer napisał/a:
chujowe pozdrawiam
Idź stąd. Kolejny kurwa "Smutas" - wszystko chujowe.
Pojechał po nich z wyczuciem i smakiem.
Wiem że dla plebsu to niezrozumiałe jeżeli jakiegoś komunikatu nie przekazuje się wprost.
Bez przedłużania sobie wirtualnego penisa samochodem za 300k posiadającym milion koni mechanicznych, drugie tyle systemów a przy okazji byciem "królem prostej" i wrzucając do internetu swoich wyczynów.
Sam lubię zapierdalać gdy jest możliwość, ale zwalniam kiedy trzeba. A wysyp dzieciaków/ bogatych synów prezesów za kupione przez tatę superduperauto, nagle od obejrzenia filmu z "frogiem" nie stanie się mistrzem kierownicy, tylko prędzej czy później zapierdoli niewinnego człowieka.
da się ? da się! jak widać na sadistic'a można trafić nawet nie zap$%#$ 300km na godzine
Co to za dorożka ?
@up
Rutkowski, malanowski i w-11 dzwonili do mnie ,że potrzebują takiego detektywa jak ty w swojej ekipie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Rutkowski, malanowski i w-11 dzwonili do mnie ,że potrzebują takiego detektywa jak ty w swojej ekipie.
nie mam czasu na zabawę w detektywa, mam straszny zapierdol na fb i sadolu
Jeżdżąc na takich niskich obrotach rozciąga się łańcuch/pasek rozrządu, to nie jest najlepsze dla silnika
taki kurwa przepisowy, a telefon w łapie trzyma co również jest zabronione
up czep sie swojej baby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów