📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajna zabawa. 2-3 w nocy odpalić jakiegoś Achtunga na osiedlu w Białymstoku. Pytacie dlaczego w Białymstoku?. Bo to cioty co udają prawaków. Jak byłem tam na studiach to na własne oczy, w barze przy stadionie Jagielloni, widziałem jak w kiblu popinało się 2 gości w koszulkach "śmierć wrogom ojczyzny". Potem przyłączyli się inni. Masakra, a myślałem, że to takie porządne miasto.
sadek222 napisał/a:
Fajna zabawa. 2-3 w nocy odpalić jakiegoś Achtunga na osiedlu w Białymstoku. Pytacie dlaczego w Białymstoku?. Bo to cioty co udają prawaków. Jak byłem tam na studiach to na własne oczy, w barze przy stadionie Jagielloni, widziałem jak w kiblu popinało się 2 gości w koszulkach "śmierć wrogom ojczyzny". Potem przyłączyli się inni. Masakra, a myślałem, że to takie porządne miasto.
Nikt Ci nie kazał, żebyście z kolegą kupowali koszulki "śmierć wrogom ojczyzny". Swoją drogą to rzadko spotykane, żeby lustra były w kiblu, no ale skoro widziałeś.
Na Pierwszym filmiku jebneło kilka razy jak na wojnie, a na drugim jakieś zjeby którym się nudzi i nie dają chwili spokoju normalnym ludziom.
UnknownUser666 napisał/a:
Na Pierwszym filmiku jebneło kilka razy jak na wojnie, a na drugim jakieś zjeby którym się nudzi i nie dają chwili spokoju normalnym ludziom.
Niech się cieszą, że to był tylko Dum Bum 50, a nie Cobra 8...
Już wiem jak będę gonić gołębie... Kurwy się już wiatrowki nie boją, a poległych zwyczajnie olewają.... Już widze te zawały w locie....
Skombinuj sobie petardy z wojska. Te to dopiero mają pierdolnięcie, wszystkie te achtungi itp przy nich to jak byś rzucał korsarzami.
Jakim zjebem trzeba być, aby czerpać przyjemność z rzucenia petardą. Każdemu takiemu debilowi życzę krótkiego knota
Co do bonusu: Godzina 24, zapadłem w sen, bo do roboty o 5AM wstać trzeba i jakis debil któremu staje jak jest głośno wyrzuca taka petardę.. kastrowałbym takich debili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów