📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bije zmyslonymi problemami
Efekty wymordowania polskiej inteligencji za czasów wojen światowych trzeba będzie naprawiać przez setki lat edukacji
Skoro ona nie pracuje, to w czym problem zeby sie zajać malym zjebem? Chyba ze ona tez jest zjebem ale wiekszym i nje wie jak to robic. Kurwa ludzie to maja zyciowe problemy. Brak slow, po prostu kurwica czlowieka bierze
C0C0JUMBO napisał/a:
Efekty wymordowania polskiej inteligencji za czasów wojen światowych trzeba będzie naprawiać przez setki lat edukacji
Jesteś tak głupi jak reszta Polaczków którzy myślą że Polak mogłyby zawładnąć światem. Od wieków mam to że ktoś musi nas trzymać na łańcuchu a ty pierdolisz jak reszta tego gównianego narodu... Prawda boli a to jest prawda , nas ktoś musi trzymać
To jest zmyślone w chuj
Jeśli to nie trolowanie to znam rozwiazanie.
Kołek drewniany -> Dół z wapnem.
Chociaż co jakiś czas o zgrozo spotykam takie "madki polki".
Kołek drewniany -> Dół z wapnem.
Chociaż co jakiś czas o zgrozo spotykam takie "madki polki".
Jak nie pracuje to jaki kurwa problem z opieką nad dzieckiem? W ogóle po chuj takie patologie puszczają dzieci do publicznych palcówek zajmując miejsce porządnym ludziom pracującym, którzy nie mają inne opcji w kwestii opieki nad dzieckiem w czasie pracy. Jak nie pracujesz to sama zajmuj się swoim dzieckiem.
Co do palcówek, to mam podejrzenie, że tam jednak coś więcej zaszło
kubol napisał/a:
Skoro ona nie pracuje, to w czym problem zeby sie zajać malym zjebem? Chyba ze ona tez jest zjebem ale wiekszym i nje wie jak to robic. Kurwa ludzie to maja zyciowe problemy. Brak slow, po prostu kurwica czlowieka bierze
Ale czemu się dziwisz?Jak odprowadzam dziecko do przedszkola,to widzę kilka takich madek które potem bez kitu 2-3 godziny paplają.Druga opcja ,jak młody w przedszkolu to ma czas na bolca od listonosza,sąsiada etc
lolczyslaf napisał/a:
Jak nie pracuje to jaki kurwa problem z opieką nad dzieckiem? W ogóle po chuj takie patologie puszczają dzieci do publicznych palcówek zajmując miejsce porządnym ludziom pracującym, którzy nie mają inne opcji w kwestii opieki nad dzieckiem w czasie pracy. Jak nie pracujesz to sama zajmuj się swoim dzieckiem.
Dzięki pisowi niepracująca patola ma pierwszeństwo do żłoba i przedszkoli. PiS wychodzi z założenia że muszą mieć wolny czas żeby móc przepić darowane 500 zł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów