📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Powinni takiemu chujowi dożywotni odebrać uprawnienia do kierowania jakimikolwiek pojazdami i za jaja do sosny przybić skurwysyna!
Guzik Widzę że i tak na koniec się ze mą zgadzasz żeby wpierw zacząć od siebie a później wieszać kurwy na innych
Ale jednego nie łapię w Twoim poście - gdzie ja za to obwiniam infrastrukturę? Jadę tylko po chujach którzy za życiowy cel obrali sobie blokowanie lewego i cisną im na równo z TIRami. (mówię drogach gdzie są dwa pasy w jedną stronę - czyli tak jak powinno być również na filmiki)
Czytaj uważniej posty kolego
Ale jednego nie łapię w Twoim poście - gdzie ja za to obwiniam infrastrukturę? Jadę tylko po chujach którzy za życiowy cel obrali sobie blokowanie lewego i cisną im na równo z TIRami. (mówię drogach gdzie są dwa pasy w jedną stronę - czyli tak jak powinno być również na filmiki)
Czytaj uważniej posty kolego
Mnie natomiast wkurwiają zawalidrogi, którzy się boją i stare babcie za kierownicą, które nie widzą. Jadą poza zabudowanym 60km/h, do kurwy nędzy jak się ktoś boi jechać chociażby te 90 to niech prawo jazdy spuści w kiblu i zapierdala autobusem. Więcej jest wypadków przez takich oszołomów niż przez "szybkich wściekłych" bo tak jak wyżej koledzy wspomnieli, normalny kierowca jadący za takim ślimakiem nie myśli o niczym innym, niż wyprzedzeniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów