📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"nit for spit, co ma być to bendzie" powiedział Janusz w swoim wyjebanym 1,9 TDIku...
Życze rozjebania się na drzewie
Na powyższym filmie widzimy bandę kretynów którzy swym zachowaniem na drodze chcą przedłużyć sobie małe ptaszki. Też jeżdżę dynamicznie i wyprzedzam zawalidrogi tam gdzie można pod warunkiem że ma to sens i nie naraża zbyt mnie oraz innych.
@up, no wlaśnie, a ten to się akurat nawyprzedzał
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
W filmie Młode Wilki dobrze takich określono - tak wygląda chamstwo, jak się dobierze do pieniędzy.
Poznań miasto doznań
chcesz dojechac do celu i trase masz okolo 3 godzin a tu kurwa tir za tirem, z naprzeciwka, na Twoim pasie... tiry wszedzie - brak porzadnych drog ekspresowych i autostrad.
jedzie przed Toba jakas babcia lub dziadzia... ewentualnie traktor... myslisz sobie - zaraz bedzie krotki odcinek 2 pasmowy, gdzie wolniejsze pojazdy zjada na wolny pas a przyblokowani ludzie smigna raz dwa bo "slimaki" sa na wolnym pasie... Taki chuj! Niema takich rzeczy w Polsce!
takich "wariatow" byloby o polowe mniej jakby te jebane drogi byly normalne...
ps. ciekawostka - zjazdy z autostrad. W innych krajach lagodne, ciagna sie jakis czas niczym dodatkowy pas i lagodnie odbijaja w prawo/lewo... w Polsce ? zaby zaoszczedzic - trzeba wychamowac prawie do 0 bo zjazd 45 stopni... :/
zaplacisz za autostrade - jeb... remont autostrady oddanej do uzytku 2 laa wczesniej :/
ja pierdole wiem, ze "szypcy i wsciekli" z audi, golfow i bmw to pojeby... ale gdyby za afery gospodarcze pakowano by ludzi do wiezien... skonczylyby sie przekrety i zaczeliby budowac normalne drogi...
no kurwa jak mozna inaczej ? wioska za wioską a miedzy nimi pola... ni chuja tylko pola... stoi 1 smierdzaca stodola i pojeby dali znak ograniczenia do 50 i "teren zabudowany"
chcesz dojechac do celu i trase masz okolo 3 godzin a tu kurwa tir za tirem, z naprzeciwka, na Twoim pasie... tiry wszedzie - brak porzadnych drog ekspresowych i autostrad.
jedzie przed Toba jakas babcia lub dziadzia... ewentualnie traktor... myslisz sobie - zaraz bedzie krotki odcinek 2 pasmowy, gdzie wolniejsze pojazdy zjada na wolny pas a przyblokowani ludzie smigna raz dwa bo "slimaki" sa na wolnym pasie... Taki chuj! Niema takich rzeczy w Polsce!
takich "wariatow" byloby o polowe mniej jakby te jebane drogi byly normalne...
ps. ciekawostka - zjazdy z autostrad. W innych krajach lagodne, ciagna sie jakis czas niczym dodatkowy pas i lagodnie odbijaja w prawo/lewo... w Polsce ? zaby zaoszczedzic - trzeba wychamowac prawie do 0 bo zjazd 45 stopni... :/
zaplacisz za autostrade - jeb... remont autostrady oddanej do uzytku 2 laa wczesniej :/
ja pierdole wiem, ze "szypcy i wsciekli" z audi, golfow i bmw to pojeby... ale gdyby za afery gospodarcze pakowano by ludzi do wiezien... skonczylyby sie przekrety i zaczeliby budowac normalne drogi...
Jak ja nie lubię takich gejów co sobie kutasa samochodem przedłużają
@Dzisiaj
Poznałeś trochę świata, pojeździłeś po różnych drogach... naprawdę? Przecież gość nie może wyprzedzić nie dlatego, że jest ograniczenie prędkości, bo gdzieś stodoła stoi i jest teren zabudowany i gość przestrzega przepisów ale dlatego, że z naprzeciwka ciągle coś jedzie...
Poznałeś trochę świata, pojeździłeś po różnych drogach... naprawdę? Przecież gość nie może wyprzedzić nie dlatego, że jest ograniczenie prędkości, bo gdzieś stodoła stoi i jest teren zabudowany i gość przestrzega przepisów ale dlatego, że z naprzeciwka ciągle coś jedzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów