📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PieronJasnySzlag napisał/a:
Nienarodzone dziecko w sercu to chujowy plakat? A co ty masz ból dupy bo cie matka nie kochała i próbowała wyskrobać?
Kurwa to tak jakby napierdalać przystanki bo relkama z sercem WOŚPu. Poziom debilizmu to już kolejny zenit przekroczył.
Przecież tu chodzi o sens plakatu, że jest pro life, przeciwko aborcji
Jestem na 100% przekonany, że to życiowi nieudacznicy, jebiący gdzieś na hali za kurwa parę groszy.
Z drugiej strony patrząc; opublikowali wyrok, teraz reklamowane przybytki muszą tyko czekać na klientów.
Nie popieram osób, które ten protest firmują, ale popieram ideę, ponieważ doskonale pamiętam komunę i uważam, że im organy państwa mniej mają możliwości represjonowania obywatela- tym lepiej.
A zwolennikom Kai Głupek życzę takiego potomstwa, jak jej.
Będzie mogło zrobić karierę w tvn-ie.
Nie popieram osób, które ten protest firmują, ale popieram ideę, ponieważ doskonale pamiętam komunę i uważam, że im organy państwa mniej mają możliwości represjonowania obywatela- tym lepiej.
A zwolennikom Kai Głupek życzę takiego potomstwa, jak jej.
Będzie mogło zrobić karierę w tvn-ie.
pazuzu napisał/a:
I dobrze ze niszczą chujowe plakaty
Oj podziękuj rodzicom że mieli nieco więcej rozumu od Ciebie i Cię nie wyskrobali. Albo inaczej: Podziękuj że w czasach kiedy Twoja mama poczuła że kopiesz ją w brzuchu nie było to fajne, modne i trendy a negowane
"równość" "tolerancja" ale dzieci zabijać można bo to ciało matki a ciało w ciele to nie ważne arumenty? jakie argumenty ty faszysto
konradkonradkonrad napisał/a:
"równość" "tolerancja" ale dzieci zabijać można bo to ciało matki a ciało w ciele to nie ważne arumenty? jakie argumenty ty faszysto
Ty z tych, co ich Kaja broni?
Jak oglądam te "pokojowe" manifestacje o aborcje, tych Julek czy tam innych Brajanków, to myślę, że w ich przypadku, aborcja powinna być refundowana na nfz i dodatkowo, ich i ich rodziców, powinni zachęcać jakimś dodatkiem pieniężnym na tą aborcją coś w stylu 500+.
Kilka usuniętych Brajanków czy Julek i świat był by piękniejszy.
Kilka usuniętych Brajanków czy Julek i świat był by piękniejszy.
Jest wystarczająco dużo psiarskich żeby obstawić chatkę starego cwela z Żoliborza ale brakuje żeby wyłapywać takie bydło, chlew obsrany gównem i tyle
Pierdolone komunistyczne ścierwo, co zachowuje się jak naziści w kwestii sklepów żydowskich.
Takie skurwysyny powinny być z miejsca zamykane w obozie pracy i wypuszczane po odpracowaniu szkód... co ja pierdole, komunistów i anarchistów trzeba zabijać na miejscu!
Takie skurwysyny powinny być z miejsca zamykane w obozie pracy i wypuszczane po odpracowaniu szkód... co ja pierdole, komunistów i anarchistów trzeba zabijać na miejscu!
pazuzu napisał/a:
Jak widać rząd ma w dupie obywateli, gospodarka leci na łeb, tysiące firm pada a PiS sobie robi zabawy aborcja żeby odwrócić uwagę, może czas na poważniejsze kroki niż tylko pokojowe marsze, chociaż fakt że agresję powinni kierować na rząd.
Zgadzam się z tym, że agresję kierować na rząd ale nie pod takim przewodnictwem. Nawet jeśli udałoby się obalić mafie kaczora to ich miejsce zajmie mafia tuska albo te komunistyczne kurwy z lewicy i będziemy w jeszcze bardziej podejrzanej etnicznie dupie niż jesteśmy teraz.
Jak hołota z USA. Policja powinna strzelać zanim zaczną rabować sklepy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów