📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to kurwa bylem ja jak zobaczylem komenatrze zjebow forumowych dyskutujacych i sprzeczajacych sie w filmikach ponizej kto postapil chujowiej... policja czy cwaniakopatusy?
pisze do was z piekla
(tak tsk, jestem hindusem albo innym brudasem )
pisze do was z piekla
(tak tsk, jestem hindusem albo innym brudasem )
Juz wam spieszę dziadki moje ! wytłumaczyć zaistniałą sytuacje z perspektywy przeciętnego Hindusa :
Siądźcie społem panny, smyki,
Młodojebce, stare pryki
I nadstawcie dobrze uszy!
Choć na polu śnieżek prószy.
W domu ciepło i wygodnie…
Zostaw pan w spokoju spodnie!
Bo się wnet zawoła Mamy!…
Cyt! Uwaga! Zaczynamy!
Mianowicie, wiadomą rzeczą jest w Hinduizmie jako religii jak i w państwie Indyjskim względem prawa tzw. podział kastowy.
W skrócie objawia sie to z góry ustaloną rola społeczno-ekonomiczną jeszcze przed urodzeniem sie dziecka. Kasty nisszze określane zbiorczo - Deliat takie jak min. Nietykalni nie moga jeść, pracować, przebywać rzem w tym samym pomieszczeniu co klasy wyższe jak np. Braminowie. Rząd Indyjski walczy z systemem kastowym od dziesięcioleci raczej z marnym skutkiem...Wstrząsem społecznym dla Indyjskiego społeczeństwa okazała się własnie pandemia covida. A ta obecna fala (odmiana indyjska) spowodowała mieszanie się kast w szpitalach.
do tej pory kasty nizsze, miały swoje szpitale a wyższe swoje... W tej chwili ilośc zakażeń i oczy całego swiata skierowane na indie i Indyjski rzad spowodowały że władze umieszczają jak leci wszystkich chorych w szpitalach bez podziału na kasty.
Powoduje to konflikty, czesto krwawe w szpitalach gdzie chorzy z kast wyższych, pastwia się nad tymi z kast niższych.
Tajemnica poliszynela jest duza ilośc samobójstw w szpitalach w indiach spowodowana ścieraniem sie kast. (to juz dzisiaj drugi filmik na sadolu)
Oczywiście rzad Indyjski milczy i udaje że problemu nie ma...
Siądźcie społem panny, smyki,
Młodojebce, stare pryki
I nadstawcie dobrze uszy!
Choć na polu śnieżek prószy.
W domu ciepło i wygodnie…
Zostaw pan w spokoju spodnie!
Bo się wnet zawoła Mamy!…
Cyt! Uwaga! Zaczynamy!
Mianowicie, wiadomą rzeczą jest w Hinduizmie jako religii jak i w państwie Indyjskim względem prawa tzw. podział kastowy.
W skrócie objawia sie to z góry ustaloną rola społeczno-ekonomiczną jeszcze przed urodzeniem sie dziecka. Kasty nisszze określane zbiorczo - Deliat takie jak min. Nietykalni nie moga jeść, pracować, przebywać rzem w tym samym pomieszczeniu co klasy wyższe jak np. Braminowie. Rząd Indyjski walczy z systemem kastowym od dziesięcioleci raczej z marnym skutkiem...Wstrząsem społecznym dla Indyjskiego społeczeństwa okazała się własnie pandemia covida. A ta obecna fala (odmiana indyjska) spowodowała mieszanie się kast w szpitalach.
do tej pory kasty nizsze, miały swoje szpitale a wyższe swoje... W tej chwili ilośc zakażeń i oczy całego swiata skierowane na indie i Indyjski rzad spowodowały że władze umieszczają jak leci wszystkich chorych w szpitalach bez podziału na kasty.
Powoduje to konflikty, czesto krwawe w szpitalach gdzie chorzy z kast wyższych, pastwia się nad tymi z kast niższych.
Tajemnica poliszynela jest duza ilośc samobójstw w szpitalach w indiach spowodowana ścieraniem sie kast. (to juz dzisiaj drugi filmik na sadolu)
Oczywiście rzad Indyjski milczy i udaje że problemu nie ma...
Nie na takich imprezach się bywało
Czego to ciapaty nie zrobi żeby wymigać się od mycia
Z takiej wysokości to tylko wszystkich wk@#$ł
eeemadarigel kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów