📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KNapieralać kastrowac i kazać żreć własne genitalia a ja do łagru dopóki nie wyjmie głowy z dupy
madzia695 napisał/a:
KNapieralać kastrowac i kazać żreć własne genitalia a ja do łagru dopóki nie wyjmie głowy z dupy
Madzia, złość piękności szkodzi. Wyluzuj broszkę, bo się rozmażesz.
Poza tym, to chyba masz za długi łańcuch. Do kuchni, ale już!
Widać, że nie chciał tego wszystkiego ale ta kurwa powiedziała,że pobiłą jego rekord w ski jump i across`a więc niech wpierdala gówno
madzia695 napisał/a:
Ale to ona z nim chciała chodzić co sie czepiasz!!
Ma takiego kogo wybrała, nie chciała innego bo był za spokojny i za nudny, za bardzo ułożony...
No to teraz ma życie pełne ekscytacji i adrenaliny bo zbój kocha najmocniej
Zapewne zanim zaczął ją bić publiczne akcja działa się od lat w domu aż weszła w rutynę i przeniosła sie na pole bo już sie z tym nie chowa i czuje się pewnie, w końcu dla patologii to normalne by sie napierdalać bez namysłu.
madzia695 napisał/a:
Zacytował bym tutej pewnego księdza…
I jeszcze ja wydyma a Wy będziecie dalej walić gruche
madzia695 napisał/a:
nie no daj spokoj... tak napierdalac od razu najpiew wysluchac co ma idiotka do powiedzenia ale pewnie ciagnela lache jego starego ;/
a jak Ty tam lubisz trzymać glowe w dupie na łagrze to Twoja sprawa
Już kurwa lecą do domu a tam ona z miłości pewnie mu palę opierdoli na zgodę i będzie dalej życie z księciem jak w bajce przy pół litrze..
Łobuz kocha najbardziej
To się nazywa syndrom tuska. Straszne ale najgorsze jest to w Polsce choruje na to co dziesiąty Polak.
Wpierdol był solidny, drzesice popusciły zaworki bo się zeszczała. Skąd to wiem? Od 1:10 zostawia ślady po swoich karyniarskich stupkach na chodniku
Autor pyta, co one w nich widzą? Ja odpowiadam
To uwarunkowanie genetyczne podświadomości - kobieta widząca takiego typa, sądzi że ona, jak i ich potomstwo będzie miało zapewnione bezpieczeństwo. Dlatego takie ścierwo wydaje jej się atrakcyjne prokreacyjnie. Tylko że, o tym, że zazwyczaj ten kij ma dwa końce i taki frajer woli łatwiejszego przeciwnika, którego mają pod ręką to już zmywary nie pomyślą XD
To uwarunkowanie genetyczne podświadomości - kobieta widząca takiego typa, sądzi że ona, jak i ich potomstwo będzie miało zapewnione bezpieczeństwo. Dlatego takie ścierwo wydaje jej się atrakcyjne prokreacyjnie. Tylko że, o tym, że zazwyczaj ten kij ma dwa końce i taki frajer woli łatwiejszego przeciwnika, którego mają pod ręką to już zmywary nie pomyślą XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów