📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
KNapieralać kastrowac i kazać żreć własne genitalia a ja do łagru dopóki nie wyjmie głowy z dupy
madzia695 napisał/a:
KNapieralać kastrowac i kazać żreć własne genitalia a ja do łagru dopóki nie wyjmie głowy z dupy
Madzia, złość piękności szkodzi. Wyluzuj broszkę, bo się rozmażesz.
Poza tym, to chyba masz za długi łańcuch. Do kuchni, ale już!
Jebać kurwy
madzia695 napisał/a:
Ale to ona z nim chciała chodzić co sie czepiasz!!
Ma takiego kogo wybrała, nie chciała innego bo był za spokojny i za nudny, za bardzo ułożony...
No to teraz ma życie pełne ekscytacji i adrenaliny bo zbój kocha najmocniej
Zapewne zanim zaczął ją bić publiczne akcja działa się od lat w domu aż weszła w rutynę i przeniosła sie na pole bo już sie z tym nie chowa i czuje się pewnie, w końcu dla patologii to normalne by sie napierdalać bez namysłu.
madzia695 napisał/a:
Zacytował bym tutej pewnego księdza…
I jeszcze ja wydyma a Wy będziecie dalej walić gruche
madzia695 napisał/a:
nie no daj spokoj... tak napierdalac od razu najpiew wysluchac co ma idiotka do powiedzenia ale pewnie ciagnela lache jego starego ;/
a jak Ty tam lubisz trzymać glowe w dupie na łagrze to Twoja sprawa
Już kurwa lecą do domu a tam ona z miłości pewnie mu palę opierdoli na zgodę i będzie dalej życie z księciem jak w bajce przy pół litrze..
Łobuz kocha najbardziej
To się nazywa syndrom tuska. Straszne ale najgorsze jest to w Polsce choruje na to co dziesiąty Polak.
Wpierdol był solidny, drzesice popusciły zaworki bo się zeszczała. Skąd to wiem? Od 1:10 zostawia ślady po swoich karyniarskich stupkach na chodniku
To uwarunkowanie genetyczne podświadomości - kobieta widząca takiego typa, sądzi że ona, jak i ich potomstwo będzie miało zapewnione bezpieczeństwo. Dlatego takie ścierwo wydaje jej się atrakcyjne prokreacyjnie. Tylko że, o tym, że zazwyczaj ten kij ma dwa końce i taki frajer woli łatwiejszego przeciwnika, którego mają pod ręką to już zmywary nie pomyślą XD
To uwarunkowanie genetyczne podświadomości - kobieta widząca takiego typa, sądzi że ona, jak i ich potomstwo będzie miało zapewnione bezpieczeństwo. Dlatego takie ścierwo wydaje jej się atrakcyjne prokreacyjnie. Tylko że, o tym, że zazwyczaj ten kij ma dwa końce i taki frajer woli łatwiejszego przeciwnika, którego mają pod ręką to już zmywary nie pomyślą XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów