Jak wyżej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaczyna być ciekawie, milicja strzela z ostrej amunicji i nie pierdoli się z ludźmi, ci znów z amoku kontratakują czym popadnie i robi się z tego regularny burdel z ofiarami w tle. Jeszcze czekać aż "Put in" wyśle "pokojowy" opancerzony oddział a Janukowicz wprowadzi stan wyjątkowy i wojna domowa gotowa z ofiarami liczonymi w *setkach/tysiącach
*Niepotrzebne skreślić
*Niepotrzebne skreślić
@up Już właśnie Rada Najwyższa przegłosowała ustawy: Zakaz użycia broni przez milicję i odebranie prezydentowi wprowadzenia stanu wyjątkowego. Może go teraz wprowadzić tylko Rada Najwyższa oraz Parlament zakazał też prowadzenia na Ukrainie operacji antyterrorystycznej.
Jak władza zaczyna strzelać do obywateli, zaczyna być reżimem, wrogiem narodu i rozpoczyna oficjalną wojnę. Niech mi ktoś powie gdzie jest jakies onz czy nato ? W dupie, boją się putina. Tak jak w smoleńsku wszyscy się bali spytać o samolot, tak teraz każdy się boi jednego szaleńca. Te wszystkie pakty to ściema, są tam, gdzie jest ropa i żydowski interes. Jak nie idzie zarobić, to mają w dupie wszystko co się dzieje.
Rozpoczął się mord ludności, która nie ma co żreć, a cały świat ogląda i tweetuje "jesteśmy z wami".
Rozpoczął się mord ludności, która nie ma co żreć, a cały świat ogląda i tweetuje "jesteśmy z wami".
@up, wydaje mi się, że NATO i ONZ mogą niewiele zrobić, UE jedyne co zrobiła to zakaz dla Wiktora latania nad Anglią, i zakładania kont w Austrii i gdzieś tam. Jak dla mnie to ktoś to dobrze podsumował już na sadolu, że w sumie nie ważne jak się skończy cała sytuacja to i tak będą mieli straszny syf po wszystkim z gospodarką i eko.
Choć z drugiej strony mamy naszą historię toć i u nas podobne rzeczy się u nas działy.
Choć z drugiej strony mamy naszą historię toć i u nas podobne rzeczy się u nas działy.
up
cała ta afera to wynik syfu gospodarki i eko.
a nato i onz to nic nie mogą zrobić jak im żydki z usa nie wydają poleceń gdzie złoża przejmować. putin wie że mu cała europa żre z ręki, a to co się dzieje na ukrainie to tylko pokazanie światu kto w tej chwili rozdaje karty.
cała ta afera to wynik syfu gospodarki i eko.
a nato i onz to nic nie mogą zrobić jak im żydki z usa nie wydają poleceń gdzie złoża przejmować. putin wie że mu cała europa żre z ręki, a to co się dzieje na ukrainie to tylko pokazanie światu kto w tej chwili rozdaje karty.
@dr_evil
chcesz czegoś takiego w Polsce? Wytłumacz za co chcesz umrzeć ? Gimbaza lepiej niech się nie wypowiada w tych tematach.
chcesz czegoś takiego w Polsce? Wytłumacz za co chcesz umrzeć ? Gimbaza lepiej niech się nie wypowiada w tych tematach.
Ogólnie serdeczny chuj im w dupę za niszczenie polskich, królewskich, historycznych miast jak Lwów czy Kijów
Wieśniakom pojebało im się, bo zazwyczaj mają w lutym -20 stopni, więc przyzwyczajona hołota do siedzenia w ziemiankach a tak jak ciepło w tym roku to nie wiedzą co robić ze sobą i odpierdalają.
Wieśniakom pojebało im się, bo zazwyczaj mają w lutym -20 stopni, więc przyzwyczajona hołota do siedzenia w ziemiankach a tak jak ciepło w tym roku to nie wiedzą co robić ze sobą i odpierdalają.
kkndkkndkknd napisał/a:
Ogólnie serdeczny chuj im w dupę za niszczenie polskich, królewskich, historycznych miast jak Lwów czy Kijów
Takie to polskie jak Śląsk niemiecki... Weź skończ pisać herezje.
Zróbcie zbiorczy na Ukrainę i na te zjebane piwne facebooki. Albo zmieńcie nazwę na ONETBOOK.PL
najlepszy ten koleś co nawala z kulek z farbą.
Jebanym służbistom podoba się obecna sytuacja jak widać w ich kraju. Powinni się dołączyć do protestujących, a nie jeszcze ich przekopywać.
Wypierdalać już z tą Ukrainą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów