18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kaskaderdx10 2013-10-21, 20:59 11
no to kurwa możesz tacie pokazać
Zgłoś
OCB 2013-10-21, 21:15 8
Dobre jak sernik bez rodzynek. Browar.
Zgłoś
SoLUffka 2013-10-21, 21:16
rodzyny sa zajebiste szczegolnie z dupy
Zgłoś
Jogurcik 2013-10-21, 22:07
Tłumaczenie raczej zbędne, ale obrazek spoko.

Dupa cycki
Zgłoś
ska 2013-10-21, 22:44
Stare jak świat
Zgłoś
tontorek 2013-10-22, 0:07
Lepiej ładwoać bez
Zgłoś
Kislowy_wampir 2013-10-22, 7:42 1
Z tego co wiem to durexy często pękają moim znajomym, jakoś inne firmy nie mają takiego dużego nakładu finansowego na reklamy, podobno dobrego produktu nie trzeba reklamować ale co ja tam mogę wiedzieć

Człowieka można zabić, ideę nie.
Zgłoś
Bakkermman 2013-10-22, 8:38
dwa kondony ktore zawiodly u mnie to durexy. jeden sie zsunal drugi pekl. t gowno powinno zostac zakazane, wycofane i wsadzone w dupe producentowi

Kyrie Eleison
Zgłoś
Tco 2013-10-22, 10:44
Zadne inne gumaki nie pekaja tak czesto i tak szybko jak durexy, zadne ! Produkt jest taj felerny ze az brak slow .

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
ee 2013-10-22, 11:10
@Bakkermman prawdziwa kobieta sadola !
Zgłoś
Chupacabra 2013-10-22, 11:28
Pierdolenie, durexy zeszly na psy, chujozy większej chyba nie ma. Ja zdecydowanie bardziej wolę new caressy. Tanie i dobre, ani razy nie pękły, a nierzadko ostro pchałem. Tak więc obrazek powinien brzmieć " To all those, who use our products".
Zgłoś
sadolek 2013-10-22, 16:06 1
Kislowy_wampir napisał/a:

Z tego co wiem to durexy często pękają moim znajomym,

No wreszcie jeden odważny co to nie mówi jaki z niego jebaka
Zgłoś
benzedrine 2013-10-22, 17:33
hmm, ja tam nigdy nie używałam innych prezerwatyw niż durexy i nigdy nic złego się z nimi nie stało
Zgłoś
banana894 2013-10-22, 17:37
Żeście nastraszyli z tymi Durexami ... od jutra żyję w celibacie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów