📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moose Elkson napisał/a:
Zapoznaj się ze znaczeniem terminu "kultura", bo skazujesz naszą cywilizację na marny koniec.
Żeś studiował kulturoznastwo, żeś tak biadolisz? Bo kurwa głupoty gadasz jak mało kto.
A kawałek jak i pingwin słaby.
Na trzezwo moj organizm nie przyswaja takiej ... muzyki
@kajtor Próbowałeś zabłysnąć ale jesteś zbyt słaby i dalej pozostajesz w cieniu. Przykro mi.
Zróbcie temat zbiorczy. Co drugi film kurwa o zwierzętach z podłożonym dubstepem. Beton jak chuj. Już wole oglądać anime od Saia.
najpierw trzeba się zjarać a później słuchać lepsze efekty a jak zwie się nutka z tym pingwinem?
dobra już mam "Emalkay - When I Look At You"
dobra już mam "Emalkay - When I Look At You"
dback napisał/a:
Żeś studiował kulturoznastwo, żeś tak biadolisz? Bo kurwa głupoty gadasz jak mało kto.
Czekam na wytłumaczenie stwierdzenia "z dubstepu zrobiła się kultura", mister.
Obrazek się zgadza w przypadku miksów dubstepu z wiejskim dancem, osobno jest już "tylko" gówniany.
Znów na Sadistic film z jakimś jebanym zwierzątkiem czy inne dziadostwem w tle tego DOdupstepu, którego boję się nazywać muzyką . Co to jest forum muzyczne ? To , że hard stracił swoją duszę i nie jest już prawdziwym hardem to nie znaczy , że należy wrzucać to trzeszczenie dziwne .
Niedługo zaczną wrzucać ludzi teledyski dody
Niedługo zaczną wrzucać ludzi teledyski dody
W komentarzach już tytuł się pojawił ale tak na przyszłość: wrzucasz coś szmato to podpisz to do chuja.
I jak na mój gust to ostatni śledź którego jadł musiał być ostro czymś nafaszerowany.
I jak na mój gust to ostatni śledź którego jadł musiał być ostro czymś nafaszerowany.
tak mi się skojarzyło
rabbit777 człowieku jak ty pierdolisz głupoty to aż się czytać nie chce. Dorośnij poznaj nieco życia i jeszcze raz przeanalizuj to co piszesz...
No kurwa teraz kiedy nie odpalisz sadistic to albo jakiś gówniany dubstep albo wycinki z jackassów a co do wojtaspila20, to chuj mnie obchodzi że ci się skojarzyło.
te wasze komentarze i tak nie zmieniaja faktu ze ta papuga jest kozacka:P
Moose Elkson napisał/a:
Czekam na wytłumaczenie stwierdzenia "z dubstepu zrobiła się kultura", mister.
Pierw musisz zrozumieć czym jest kultura. Bo to wyrażenie ma więcej znaczeń niż sobie zdajesz sprawę. MONDRZE się, bo studiowałem kulturoznawstwo.
Już widać jaki ludzie lubiący/wykonujący dubstep się zachowują -> jak psychicznie ułomne ptaszyska.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów