📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z dubstepu zrobiła się kultura.. gorzej być nie mogło.
Cytat:
Z dubstepu zrobiła się kultura
Zapoznaj się ze znaczeniem terminu "kultura", bo skazujesz naszą cywilizację na marny koniec.
ALTON napisał/a:
Kulturą jest nie pierdolenie farmazonów z rana
Ps. co najwyżej z dubstepu zrobiła się SUB-kultura
Dla mnie to nawet może być i GIMBO-kultura, dubstep'a powinno sie zabronic na sadisticu!
Płeć Moose Elkson
Cytat:
Zapoznaj się ze znaczeniem terminu "kultura", bo skazujesz naszą cywilizację na marny koniec.
Postaw piwo autorowi tego postaDzisiaj 9:03 Płeć boocheno
ALTON napisał/a:
ALE PIERDOLICIE!!
Cytat:
Postaw piwo autorowi tego postaDzisiaj 9:03 Płeć boocheno
ALTON napisał/a:
ALE PIERDOLICIE!!
od 15 sek
zwierzęta kochają "dubstep"
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
zwierzęta kochają "dubstep"
@up
jak ktoś mówi na coś (co jemu akurat się nie podoba) "gówno" - to musi być bardzo ograniczonym człowiekiem...
ja nie lubię popu,metalu czy muzyki klasycznej - ale nie mówię na to gówno, bo o gustach się nie dyskutuje.
ale zawsze znajdą się "mądrzejsi" od innych hajterzy,którzy wiedzą co dobre dla świata i muszę koniecznie tą opinią ze światem się podzielić
jak ktoś mówi na coś (co jemu akurat się nie podoba) "gówno" - to musi być bardzo ograniczonym człowiekiem...
ja nie lubię popu,metalu czy muzyki klasycznej - ale nie mówię na to gówno, bo o gustach się nie dyskutuje.
ale zawsze znajdą się "mądrzejsi" od innych hajterzy,którzy wiedzą co dobre dla świata i muszę koniecznie tą opinią ze światem się podzielić
Dobra ludziska.. małe przejęzyczenie. Zdarza się.
boocheno napisał/a:
@up
Tym stwierdzeniem przegrywasz z miejsca każdą dyskusję, bro. Rozmówca może słusznie uznać cię za ograniczonego. "Dzieląc się ze światem tą opinią" dyskutujesz o cudzych gustach właśnie. Robisz to wiele razy każdego dnia nawet.
Papuga daje rade , co to za kawałek? Do Hejterów: Japa śledzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów