Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyprowadź za stodołę, polej benzyną i podpal. Oszczędzisz zdrowie i kasę. To żaden oldtajmer, tylko socjalistyczny awaryjny gruz. Resory pewnie przez podłogę wlazły do bagażnika, wszędzie próchno. Chcesz jeździć rupieciem to skodę sobie kup, jaką felicję, czy na ostro 120. Felicja to te same lata co te polskie pierdolniki, ale już na tamte czasy europejski poziom. Polonez, fiat w polskim wykonaniu to paliwożerne gówno z notorycznie rozpierdalającym się wałem i mostem i rudą sypiącą się po trzaśnięciu drzwiami.
Ładne auto, spoko stan, ale zadzam się z przedmówcą.
Szkoda kasy, sprzedaj to i kup zachodniego young timera. Będziesz miał coś, czym posmigasz w ładną pogodę. Polska motoryzacja z tych lat to kupa rdzy i problemów. No chyba że lubisz się w tym dłubać.
Wyremontuj sobie, włóż w niego 30 tys sprzedasz za 35 albo 40 hehe
E tam nie słuchaj ich!
Wyremontuj sobie, włóż w niego 30 tys sprzedasz za 35 albo 40 hehe
To tak nie zadziała, włożysz 35-40kPLN a sprzeda może za 30 😉
To tak nie zadziała, włożysz 35-40kPLN a sprzeda może za 30 😉
zobacz sobie na omoto tam stoją takie graty grubo od ponad 40 do ponad 60 tys
Więc prędzej czy później na to znajdzie się jakiś napaleniec psychpata
Wyprowadź za stodołę, polej benzyną i podpal. Oszczędzisz zdrowie i kasę. To żaden oldtajmer, tylko socjalistyczny awaryjny gruz. Resory pewnie przez podłogę wlazły do bagażnika, wszędzie próchno. Chcesz jeździć rupieciem to skodę sobie kup, jaką felicję, czy na ostro 120. Felicja to te same lata co te polskie pierdolniki, ale już na tamte czasy europejski poziom. Polonez, fiat w polskim wykonaniu to paliwożerne gówno z notorycznie rozpierdalającym się wałem i mostem i rudą sypiącą się po trzaśnięciu drzwiami.
Ładne auto, spoko stan, ale zadzam się z przedmówcą.
Szkoda kasy, sprzedaj to i kup zachodniego young timera. Będziesz miał coś, czym posmigasz w ładną pogodę. Polska motoryzacja z tych lat to kupa rdzy i problemów. No chyba że lubisz się w tym dłubać.
Macie rację że to gnój o właściwościach jezdnych taczki, ale gość ma pasję i robi to dla siebie. Ma pasję. Jak będzie potrzebował rady, co ma z tym zrobić to napęwno napisze.
zobacz sobie na omoto tam stoją takie graty grubo od ponad 40 do ponad 60 tys
Więc prędzej czy później na to znajdzie się jakiś napaleniec psychpata
Nie ważne ile kto się ceni. Ważne ile kto zapłaci. Tego dużo zostało. Jest podaż, nie ma popytu, kasy nie pociągnie, a są wyjątkowo wrażliwe na upływający czas. Sam mam fiata albea, jeżdżę nim na co dzień i każdy się dziwi co to za wóz? Żona wstydzi się jeździć tym, jak to mówi-kadilakiem. Jak jadę coś kupić, to jedzie ze mną, żeby mnie pilnować, żebym znowu czegoś dziwnego na podwórze nie przyciągnął.
Nie wiem tylko czy wszyscy chcą "podziwiać" jego efekty pracy?
Ewidentnie kolega nie ma komu się pochwalić. Ważne że ma jakąś pasję.
Nie wiem tylko czy wszyscy chcą "podziwiać" jego efekty pracy?
Lepiej podziwiać jego efekty pracy niż wypociny piwniczaków...
Daje piwo i czekam na zdjęcia po odpaleniu a najlepiej filmik, żeby motor było słychać...
PS @Klasyk50:
W przednim lewym kole masz kapcia!!!
Tak kurwa! Felicja miała europejski poziom. A trabant klasyczną niemiecką linię dizajnerską.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów