Nie zobaczycie w polskiej telewizji. W Irlandii trwają masowe protesty przeciwko rozmieszczaniu tam uchodźców. Kolejny ośrodek imigracyjny zostaje doszczętnie spalony.
Nie zobaczycie w polskiej telewizji. W Irlandii trwają masowe protesty przeciwko rozmieszczaniu tam uchodźców. Kolejny ośrodek imigracyjny zostaje doszczętnie spalony.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba zacząć od TVNu.
Oho mamy kolejnego idiote 🙂 🤦♂️ co ma się tvn do imigrantów?
I to są właśnie merytoryczne argumenty zjebow z pisu 🙂 wstawi rysunek bo nie ma nic mądrego do powiedzenia. idź dzieciaku pograj sobie w jakieś gry czy coś 🤡
@
I to są właśnie merytoryczne argumenty zjebow z pisu 🙂 wstawi rysunek bo nie ma nic mądrego do powiedzenia. idź dzieciaku pograj sobie w jakieś gry czy coś 🤡
Ty naprawdę taki tępy jesteś, że trzeba ci wszystko tłumaczyć?
@
Nie zesraj się tylko
[ Dodano: 2024-07-20, 12:14 ]
Oby u nas się ludzie skrzykneli i gówna nie wpuścili bo jebany Tusk chce tego co wlasnie u nich
Powiedz to jednemu spośród was, co się chwali, że ma pełną szafę karabinów. Owszem, tacy jak ja się skrzykną, ale z pewnością nie przez internet ani telefon. Komóreczki zostaną w domu. I nikt niepowołany nie będzie o tym wiedział. Żadnych lajków też od tchórzy klawiaturowych nie oczekujemy.
Nie zesraj się tylko
Upadek cywilizacji bywa wydarzeniem dość gwałtownym jak widać
Ty naprawdę taki tępy jesteś, że trzeba ci wszystko tłumaczyć?
Idealne przykłady że prawacy maja IQ na poziomie chomika 🙂 nie znam się ale ale coś mu pojadę i będę fajny 🤡 ja wiem ze wyborcy pis raczej maja niskie wykształcenie i nie grzeszą inteligencją ale wy to chyba srogo zaniżacie te średnia 🙂
[ Dodano 2024-07-20, 12:28 ]
Oby u nas się ludzie skrzykneli i gówna nie wpuścili bo jebany Tusk chce tego co wlasnie u nich
Tak? gdzie Tusk w ciągu swoich półrocznych rządów powiedział że chce przyjąć imigrantów? póki co to chyba twoj idol Kaczyński wpuścił ileś milionów imigrantów z Ukrainy i dał ćwierć miliona pozowlen o pracę dla ciapatych. Doucz się synku bo w dupie byłeś i gówno wiesz 🙂
Idealne przykłady że prawacy maja IQ na poziomie chomika 🙂 nie znam się ale ale coś mu pojadę i będę fajny 🤡 ja wiem ze wyborcy pis raczej maja niskie wykształcenie i nie grzeszą inteligencją ale wy to chyba srogo zaniżacie te średnia 🙂
Tak? gdzie Tusk w ciągu swoich półrocznych rządów powiedział że chce przyjąć imigrantów? póki co to chyba twoj idol Kaczyński wpuścił ileś milionów imigrantów z Ukrainy i dał ćwierć miliona pozowlen o pracę dla ciapatych. Doucz się synku bo w dupie byłeś i gówno wiesz 🙂
Za to ty jesteś doskonałym przykładem wykształcenia ponad swoją inteligencję. Wykształcony z dużego miasta co to na półce trzyma globus Polski
W byciu idiotą jesteś mistrzem i chyba nikt nie śmie rzucić ci wyzwania o ten tytuł więc pierdol tam sobie kocopoły, w które wierzysz.
Idź tam pooglądać TVN czy co wy tam zjeby robicie w ramach swojej sekty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów