📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jaja ala corrida ole
Maja zabawy. Matoły jebane
A co złego może zrobić wkurwiony 600 kilowy byczek,czy tam więcej.
Się chłopaczek zdziwił
Zestaw obowiązkowy byczka Fernando: róg w dupsko i kopytko na bebech. Można zabrać pacjenta
Byczek trzeba przyznać kulturalny... zobaczcie na drugim materiale jak stara się nie deptać po leżącym ścierwie... a może nie chce Wdepnąć w ścierwo omija go kopytkami. Pełna kultura
Byczek Fernando ma wyjebane bycze jaja i jest niewzruszony bo, wie że już wygrał i „zagolił” jednego wiec, idzie sobie jak wygrany!
Najbardziej lubie jak byk dokona wytrzewienia swojej ofiary.
-Ernest Hemingway
A ta kurwa na ziemi niech zdycha
A ta kurwa na ziemi niech zdycha
HermanVonSztolc napisał/a:
Byczek trzeba przyznać kulturalny... zobaczcie na drugim materiale jak stara się nie deptać po leżącym ścierwie... a może nie chce Wdepnąć w ścierwo omija go kopytkami. Pełna kultura
Na ujęciu z drugiej strony (bliżej trybun) faktycznie widać, że zdecydowanie bardziej woli stąpać po twardym gruncie, ale te dzikusy rzucają mu tyle szmat na łeb z każdej strony, że czasami może robić drobne błędy w obliczeniach, więc można mu wybaczyć
Pięknie miota ragdollem
Pan Byk się skupia na jednym, prawie zawsze
trzeba być naprawdę pierdolniętym żeby bawić się z pół tonową kupą mięsa z rogami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów