📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie wierzę w idiotyzmy, jakie dzieją się w tym kraju. Kurwa, to już jest farsa, absurd goni absurd.
człowiek, który na to wpadł powinien dyscyplinarnie z roboty polecieć a dodatkowo przymusowo wytatuować sobie "jestem debilem" na czole. Następny kretyn ze SM by się kurwa zastanowił zanim by wpadł na podobny idotyzm
dobrze, że przypomniałeś, musze odesłać im papiery za fotke z fotoradaru, kueeeerwa
najsmieszniejsze jest to ze SM skierowala sprawe do sadu z powodu nie wskazania kierujacego pojazdem, mimo ze pojazd nie byl w danym czasie uzytkownikiem drogi, wiec nie bylo kierowcy
Jeśli chodzi o straż miejską w Czersku, to nic mnie już nie zaskoczy Takie rzeczy, jak powyżej, są normalne. Pod warunkiem, że ma się jedynie ćwierć mózgu.
A jak młodzież pije w parku i zachowuje się jak bydło, dewastuje mienie, to straży miejskiej nie ma. Bo po co zawracać sobie głowę takimi głupotami?
A jak młodzież pije w parku i zachowuje się jak bydło, dewastuje mienie, to straży miejskiej nie ma. Bo po co zawracać sobie głowę takimi głupotami?
Jaka pierdolona polaczkowośc... Czemu jest tak mało Polaków w tym kraju a tak wielu polaczków?! ;(
nowynick napisał/a:
człowiek, który na to wpadł powinien dyscyplinarnie z roboty polecieć a dodatkowo przymusowo wytatuować sobie "jestem debilem" na czole. Następny kretyn ze SM by się kurwa zastanowił zanim by wpadł na podobny idotyzm
Może i powinien wylecieć... ale zapewne dostanie premię za przyczynienie się do zwiększenie budżetu.
Bo straż miejska w Polsce robi się wygodna. Po co dawać mandat bandycie czy innemu śmierdzielowi (ich to lepiej omijać z daleka, bo jeszcze kopnie albo opluje!), kiedy można dać go zwykłemu obywatelowi za byle co, który w większości przypadków nie będzie się awanturował i dla świętego spokoju zapłaci? Minimalny limit mandatów sam się nie wyrobi!
Bo straż miejska w Polsce robi się wygodna. Po co dawać mandat bandycie czy innemu śmierdzielowi (ich to lepiej omijać z daleka, bo jeszcze kopnie albo opluje!), kiedy można dać go zwykłemu obywatelowi za byle co, który w większości przypadków nie będzie się awanturował i dla świętego spokoju zapłaci? Minimalny limit mandatów sam się nie wyrobi!
Pojdzmy krok dalej - niech SM postawi fotoradarek na jakiejs lawecie czy przyczepce i zacznie jezdzic przez miasta (powiedzmy z predkoscia 80-100 km/h - przeciez moga, kto im zabroni). Fotorada bedzie uwazal ze wszystkie zaparkowane samochody poruszaja sie z predkoscia 80-100 km/h i wszystkim porobi slitasne foteczki. Szach mat kierowcy
ah, Czersk... jak nigdy nie dostałem radarozdjęcia a jeździłem po całej Polsce to kurwa u nich już 2 zarobiłem -.-
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów