📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do bagaznika go puki nikt niewidzial!!! hehe
@up
"puki" - kup sobie kurwa słownik gimbie.
@topic
Po takich 'przenosinach' to na bank będzie inwalidą do końca życia.
"puki" - kup sobie kurwa słownik gimbie.
@topic
Po takich 'przenosinach' to na bank będzie inwalidą do końca życia.
ee tam tylko zderzal lekko porysowany myslalem ze cały samochód roztrzaskał
ja pierdole jeszcze kurwa ciągną połamańca który nie może krzyknąć WYPIERDALAĆ
Kurwa jak ja kocham takie sytuacje. Oczywiście pierwsza rzecz jaka trzeba zrobic to podniesc go i targac przez pół jezdni zeby nie zagradzal innym przejazdu, chuj z kregosłupem, ruscy to na prawdę ciężkie debile.
wygląda jak morderstwo na zlecenie albo porwanie
Tak to jest jak jeden samochód ledwo zwalnia przed przejściem "muskając" pięty przechodnia, a drugi obok wykańcza dzieło.
Na chuj mu dobry kręgosłup pod ziemią?
Przecież oni go zabrali, żeby od razu zakopać
Przecież oni go zabrali, żeby od razu zakopać
najgorsze co mogli zrobić podnieść za szmaty i przenieść... kurwa to nie jest najebany koleżka tylko potrącony człowiek z prawdopodobnie złamanym kręgosłupem. taka nie wiedza niekiedy kosztuje kogoś życie
Cytat:
Kurwa jak ja kocham takie sytuacje. Oczywiście pierwsza rzecz jaka trzeba zrobic to podniesc go i targac przez pół jezdni zeby nie zagradzal innym przejazdu, chuj z kregosłupem, ruscy to na prawdę ciężkie debile.
Oni go wzieli i wpakowali do auta, by zawiesc do szpitala... lepsze to niz czekac 30min na karetke.
Ja pierdole co za debile go tak przenoszą, jeśli kolo jest połamany to mogli go zabić -,-
MaczoJuh napisał/a:
Oni go wzieli i wpakowali do auta, by zawiesc do szpitala... lepsze to niz czekac 30min na karetke.
Czyli uważasz, że lepiej jest taką osobę potargać?
Osoba po takim wypadku w 99% ma urazy a takie targanie powoduje kolejne może nawet i kalectwo do końca życia a co do karetki to różnie bywa w różnych miastach. Nawet jak osoba jest w stanie mówić, chodzić należy ją uspokoić i kazać poczekać do przyjazdu karetki - może mieć uraz wewnętrzny no chyba że chcesz mieć problem o spowodowanie kolejnych urazów..
Widać nie masz jakiegokolwiek pojęcia o pierwszej pomocy..
I chuj nie jestem ekspertem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów