Jeśli chcecie zapier...ać na jednośladach to róbcie to na torze. Nie narażać innych uczestników ruchu. Przy tej prędkości uderzenie w samochód osobowy skończy się więcej niż jednym zgonem na miejscu.
Jeśli chcecie zapier...ać na jednośladach to róbcie to na torze. Nie narażać innych uczestników ruchu. Przy tej prędkości uderzenie w samochód osobowy skończy się więcej niż jednym zgonem na miejscu.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty zajebana parowo zjedz mu na bok kurwa. Pizda, skrecaj kurwo a nie w klakson napierdalasz
Zgadzam się z kolegą, skręcaj następnym razem, a jak byś chuja nie sięgnął to jeszcze drzwi otwórz
Ty zajebana parowo zjedz mu na bok kurwa. Pizda, skrecaj kurwo a nie w klakson napierdalasz
Ojeju, ale Ty jesteś nerwowy i wulgarny. Nie zauważyłeś że zwolniłem i zjechałem na bok na tyle aby mógł zdążyć. Pewnie przez słabą jakość nagrania. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię ocenić odległości przed sobą. Oczywiście mogłem zjechać bardziej na bok (tu masz racje). Ale po co? Niech sra w gacie. Strach uczy kolego. A to ja podjąłem takie ryzyko na miarę swoich możliwości, więc odpuść.
Kolego miałeś "marginesik", nawet z przerywaną linią. Mogłeś zjechać, może żona mu rodziła, a może chciał pozapierdlać, jego sprawa. Rozumiem że gól chodzi bo też by się tak chciało i temu pierdolę, nie zjadę. Jak mam marginesik zawszę zjadę, czy dla osobówek, ciężarówek, motocykli i nawet kurwa dla furmanki bym zjechał bo nic mnie to nie kosztuje, a chujem nie jestem.
Drodzy Sadole. Każdy powinien umieć przyznać się do błędu. Z perspektywy czasu zrozumiałem. popełniłem błąd, powinien bardziej odbić w prawo aby umożliwić bezpieczniejszy zjazd debilowi na motorze. Cóż, Sadistic bawi i uczy
Drodzy Sadole. Każdy powinien umieć przyznać się do błędu. Z perspektywy czasu zrozumiałem. popełniłem błąd, powinien bardziej odbić w prawo aby umożliwić bezpieczniejszy zjazd debilowi na motorze. Cóż, Sadistic bawi i uczy
Jeżeli sadol czegoś uczy to tego że w powyższej sytuacji powinieneś odbić w lewo, a po wszystkim jeszcze porobić trochę fotek na harda
Pod takimi tematami widać prawdziwy festiwal kretyństwa. "Chciał zapierdalać" pisze jeden debil z innym. A ilu ludzi chce umierać przez jakiegoś niedojeba na motorze?
Kolego miałeś "marginesik", nawet z przerywaną linią. Mogłeś zjechać, może żona mu rodziła, a może chciał pozapierdlać, jego sprawa.
Japa tam placki
Sam jeżdżę na moto, prywatnym autem bym zjechał bo szkoda, ale gdybym był w pracy i jechał zestawem to zjechałbym ale kurwa do lewej- tyle na temat
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów