Jeśli chcecie zapier...ać na jednośladach to róbcie to na torze. Nie narażać innych uczestników ruchu. Przy tej prędkości uderzenie w samochód osobowy skończy się więcej niż jednym zgonem na miejscu.
Jeśli chcecie zapier...ać na jednośladach to róbcie to na torze. Nie narażać innych uczestników ruchu. Przy tej prędkości uderzenie w samochód osobowy skończy się więcej niż jednym zgonem na miejscu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ty zajebana parowo zjedz mu na bok kurwa. Pizda, skrecaj kurwo a nie w klakson napierdalasz
Zgadzam się z kolegą, skręcaj następnym razem, a jak byś chuja nie sięgnął to jeszcze drzwi otwórz
Ty zajebana parowo zjedz mu na bok kurwa. Pizda, skrecaj kurwo a nie w klakson napierdalasz
Ojeju, ale Ty jesteś nerwowy i wulgarny. Nie zauważyłeś że zwolniłem i zjechałem na bok na tyle aby mógł zdążyć. Pewnie przez słabą jakość nagrania. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię ocenić odległości przed sobą. Oczywiście mogłem zjechać bardziej na bok (tu masz racje). Ale po co? Niech sra w gacie. Strach uczy kolego. A to ja podjąłem takie ryzyko na miarę swoich możliwości, więc odpuść.
Kolego miałeś "marginesik", nawet z przerywaną linią. Mogłeś zjechać, może żona mu rodziła, a może chciał pozapierdlać, jego sprawa. Rozumiem że gól chodzi bo też by się tak chciało i temu pierdolę, nie zjadę. Jak mam marginesik zawszę zjadę, czy dla osobówek, ciężarówek, motocykli i nawet kurwa dla furmanki bym zjechał bo nic mnie to nie kosztuje, a chujem nie jestem.
Drodzy Sadole. Każdy powinien umieć przyznać się do błędu. Z perspektywy czasu zrozumiałem. popełniłem błąd, powinien bardziej odbić w prawo aby umożliwić bezpieczniejszy zjazd debilowi na motorze. Cóż, Sadistic bawi i uczy
Drodzy Sadole. Każdy powinien umieć przyznać się do błędu. Z perspektywy czasu zrozumiałem. popełniłem błąd, powinien bardziej odbić w prawo aby umożliwić bezpieczniejszy zjazd debilowi na motorze. Cóż, Sadistic bawi i uczy
Jeżeli sadol czegoś uczy to tego że w powyższej sytuacji powinieneś odbić w lewo, a po wszystkim jeszcze porobić trochę fotek na harda
Pod takimi tematami widać prawdziwy festiwal kretyństwa. "Chciał zapierdalać" pisze jeden debil z innym. A ilu ludzi chce umierać przez jakiegoś niedojeba na motorze?
Kolego miałeś "marginesik", nawet z przerywaną linią. Mogłeś zjechać, może żona mu rodziła, a może chciał pozapierdlać, jego sprawa.
Japa tam placki
Sam jeżdżę na moto, prywatnym autem bym zjechał bo szkoda, ale gdybym był w pracy i jechał zestawem to zjechałbym ale kurwa do lewej- tyle na temat
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów