📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha i nie pojedzie na front szkoda takie dobre mięcho armatnie by było
śmiertelność większa niż na ukraińsko-kacapskim froncie
Obywatel zginął śmiercią bohaterską na stanowisku pracy. Czołem pracy, chwała bohaterom a rodzinie worek cebuli.
Felga z pierścieniem najbardziej zdradliwe skurwysyństwo.
Nikt na świecie oprócz kacapów już tego nie produkuje
Od sadola boję się przechodzić obok ciężarówek
Jesteś kiep te felgi nie mają pierścienia to felgi z trzech elementów w Polsce spotykane tak do 98 , te felgi są bezpieczne w miarę ale bardziej niż pierścieniowe tu wybuchła dętka co rozerwało oponę
Majomir napisał/a:
Jesteś kiep te felgi nie mają pierścienia to felgi z trzech elementów w Polsce spotykane tak do 98 , te felgi są bezpieczne w miarę ale bardziej niż pierścieniowe tu wybuchła dętka co rozerwało oponę
A po polsku ? Z interpunkcją ?
Wyzimlak napisał/a:
A po polsku ? Z interpunkcją ?
Więcej niż połowa komentarzy tutaj jest bez interpunkcji, a ty się do typa przyjebałeś co akurat jako jedyny coś sensownego napisał?
Aż tak cie dupa boli kiedy ktoś pisze mądrzej niż ty potrafisz?
Majomir napisał/a:
Wybuch detki rozerwał oponę... większej bzdury nie słyszałem.
Czym ty pompujesz koła?
Mnie to właśnie prędzej na felgę pierścieniową wygląda.
Tak jak wspominał o tym Kojot666.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów