zajac1190 napisał/a:
W takiej sytuacji wyszedłbym z moją maczeta do przycinania gałęzi i amputował pani koledze kończyny. Huj poszedłbym siedzieć Ale kolega by się zastanowił następnym razem.
Za dużo GTA jednostrzałowcu.Wszyscy tu sie napinacie co byscie zrobili a prawda jest jedna ze nikt by z was nie wyszedł do tego typa tylko byscie spierdalali az by sie kurzyło.Wez sobie tą maczęte i wsadz sobie w dupe i tak Ci sie ona nie przyda.Juz jeden by miał klamke by strzelał drugi z maczetą nastepny suchoklates lepe na ryj.Jedno wam powiem huja byscie zrobili 30 cm na ręcę by wam odebrało odwage
zielak300 napisał/a:
Koleś wypierdala mu szybe w furze a ten spierdala. Wychodzisz i walisz karczka na pizde. Taki to sie przewraca przy pierwszym ofensywnym posunieciu. Warto mieć jakiś sprzęt. Mój stary zawsze woził pałe w kabinie.
Ewentualnie jak jesteś pizdą, można wcisnąć gaz i rozjebac mu dupe w tym porshe.
Walisz kaczaka na łeb taki to się przewraca po jednym strzale.Człowieku po pierwsze bys spierdalał przez takm koksem po drugie widziałem jak taki koles podobnej postury sie napierdala wiec po jednym strzale od takiego suchoklatesa jak Ty to tak jak by jego syn z przedszkola go boksował a po trzecie jak by Ci wykurwił to napewno by Cie była potrzebna reanimacja.Lubie takie pizdy na tym forum jak sie mądrują co by nie zrobiły wracaj do gta 5 albo na fejsbuka wstaw jakies gówno zeby Ci komentowali jakim jestes super suchoklatesem. HAHA Zielak 44 kg wagi bicek 28 po treningu składa kolesia 110 kg 180 cm 48 na łapie .HAHA