📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale po kiego pluja żariem przez rurke to nie wiem
to chyba nie japonce
2. oni nie plują żarciem tylko biorą do ryja coś co cholernie śmierdzi i chuchają tym smordem w nos. zauważcie jak ta penera żre jakiś szczypiorek czy inne żółte gówno - wcale nim nie pluje tylko dmucha
2. oni nie plują żarciem tylko biorą do ryja coś co cholernie śmierdzi i chuchają tym smordem w nos. zauważcie jak ta penera żre jakiś szczypiorek czy inne żółte gówno - wcale nim nie pluje tylko dmucha
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
- "I (c)HUJ"
Zielony,fajnie zakończył ostatni przejazd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów