Hejterskie cioty rozgrzewajcie paluchy, czekam na wasze wypociny. Czas start!
Hejterskie cioty rozgrzewajcie paluchy, czekam na wasze wypociny. Czas start!
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo ty po prostu nie rozkminiasz
Po 1 nie jestem twoim kolegą
Więc nie używaj w stosunku do mnie słów jak do kolegi. A czy nie "rozkminiam" to mam na to wyjebane. Palę co chcę, kiedy chcę i mam gdzieś skretyniałą młodzież i jej odzywki.
Po 2 nie będziesz mi mówił jakiego języka mam używać
Ja nie, ale regulamin tego forum tak
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane.
A brak poszanowania języka polskiego jest przejawem niskiej kultury autora.
Po 3 jak chcesz przeklinać w miejscu publicznym, to wypierdalaj na jakiś zagraniczny portal, bo polskie prawo tego zabrania
sadistic.pl/netykieta-sadisticpl-aneks-do-regulaminu-vt58628.htm480219
Oraz
sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm650111
A po 4 wydaje mi się, że mam prawo ostrzegać ludzi przed pojebanymi pomysłami, no ale ty masz prawo z ostrzeżenia nie skorzystać
To jest pojebany pomysł tylko w Twojej opinii.
Nie skomentuję nawet ogłaszania swojej wygranej
Niestety, potwierdzasz tylko że Polska młodzież po prostu kretynieje z dnia na dzień.
Dziękuje, dobranoc.
Nie jestem przeciwnikiem marihuany, ba, jestem okazjonalnym użytkownikiem, ale nie rozumiem jednego, czemu z tym się tak obnosicie? To podchodzi pod lanserstwo, a wręcz pozerkę. To tak jak gimbus który przechwala się ile to nie wypił. Czy widzicie na sadolu dużo filmików z alkoholami? No niezbyt, a co chwilę wrzucacie materiały o marihuanie. Chcecie na siłę udowodnić wszystkim wokół jacy to z was jaracze? I darujcie sobie te teksty o "przepitych alkoholikach", jak ktoś woli spożywać alkohol, to jego sprawa, a skoro wyrażacie pogardę wobec osób które ubliżają Wam, nazywając narkomanami (no niestety, ale to jest fakt, prawo Polskie uznaje marihuanę za narkotyk, a okazjonalne spożywanie alkoholu to nie alkoholizm), to tylko udowadniacie swóje gimbusiarskie pochodzenie zniżaniem się do czyjegoś poziomu, a nawet sięgania niżej. Trochę więcej ogłady, bo wygląda to jak użeranie się dwóch szczyli co żaden ani nie zajarał, ani porządnie nie skuł się.
kurwa na kazdej stronie jest jakis zjebany filmik ze stluczki samochodowej "o boze jaki lans, ze tak was to jara i macie prawko" zesrajcie sie, chuj wam w dupy pedały i tobie tez
kurwa na kazdej stronie jest jakis zjebany filmik ze stluczki samochodowej "o boze jaki lans, ze tak was to jara i macie prawko" zesrajcie sie, chuj wam w dupy pedały i tobie tez
Jesteś taki inteligentny... I taki męski...
mam w domu taborety inteligentniejsze od Ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów