Mężczyzna przyszedł odwiedzić swoją ex by jej pokazać, co o niej sądzi. Akcja w stanie Ceará, od 1:30 nic się nie dzieje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ewidentnie Pan był niezadowolony z płynów do dezynfekcji. Mandat dla Pana za nieprzestrzeganie odległości a dla Pani kara za opuszczenie miejsca pracy.
Możemy się śmiać ale po chuj takiego pojeba trzymać w więzieniu? Jakby była kara śmierci na całym świecie za pojebany incydent to świat byłby piękniejszy. W pracy ten grubas to pewnie jebane popychadło a przed bezbronnym to normalnie gladiator
Widać że strasznie przeżywa to rozstanie
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Logika uciekającej kobiety, biec do ciemnej uliczki
Mam nadzieję, że wkrótce załapie go policja i wsadzi do pierdla gdzie będzie ostro dymany!
No chyba, że miałby maseczkę i rękawiczki. To wtedy ok.
No chyba, że miałby maseczkę i rękawiczki. To wtedy ok.
Ja się tylko zastanawiam gdzie dostanę taką maskę która po takich wygibasach z ryja nie spada.
Ee tam nie zajebał jej więc kolejny słaby materiał.
Vrog napisał/a:
Możemy się śmiać ale po chuj takiego pojeba trzymać w więzieniu? Jakby była kara śmierci na całym świecie za pojebany incydent to świat byłby piękniejszy. W pracy ten grubas to pewnie jebane popychadło a przed bezbronnym to normalnie gladiator
Kara powinna być długa i uciążliwa.
Nie bardzo rozumiem jego postępowania ja z moimi byłymi nie chce mieć nic wspólnego im dalej idę mnie są tym lepiej
No i prawidłowo, pies ją jebał.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów