📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
poślizgnął się na mokrych kafelkach, a to akurat leżało na sztorc...
kapelan_szturmowy napisał/a:
poślizgnął się na mokrych kafelkach, a to akurat leżało na sztorc...
"leżeć na sztorc" dwa przeciwieństwa.
takim wynaturzeniom powinno się zszywać dupsko razem z tym ciałem obcym
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
takim wynaturzeniom powinno się zszywać dupsko razem z tym ciałem obcym
No i czym będzie srał ? Uszami ? Przynajmniej mają ubaw na sali operacyjnej. W niektórych szpitalach na chirurgii są gablotki gdzie można podziwiać ciała obce które zostały usunięte
woytasw napisał/a:
Pytanie do ekspertów - to jakiś kutang czy ryba?
Chińczyk zastosował węgorza na zatwardzenie.
popularne.pl/liu-i-wegorz/
Osiem lat podstawówki. Cztery liceum. Sześć bite studiów. Magisterka, doktorat, jakieś habilitacje i chuj wie co jeszcze. I idziesz rano do pracy, zastanawiając się co tym razem trzeba będzie z dupy wyjmować. Ja ich rozumiem że piją....
Jeszcze tylko oklasków i gwizdów brakowało bo słychać po reakcji, że jeden z większych fantów z dupy wyjętych.
stopwar napisał/a:
Takie coś to przedszkole.
Pamiętacie czasy: "1-man-1-jar" ?
Było jeszcze 2girls1cup i coś z koniem. Na filmiku było dwóch typków, jeden się wypinał a drugi naprowadzał konika żeby wcelować w dupsko kolegi. Był też opis, że gość zmarł po paru dniach na wskutek odniesionych obrażeń wewnętrznych.
siwybis napisał/a:
Osiem lat podstawówki. Cztery liceum. Sześć bite studiów. Magisterka, doktorat, jakieś habilitacje i chuj wie co jeszcze. I idziesz rano do pracy, zastanawiając się co tym razem trzeba będzie z dupy wyjmować. Ja ich rozumiem że piją....
Na otarcie łez od czasu do czasu mogą powyciągać fragmenty barierki z jakiegoś motorzysty, który jechał "szybko, ale bezpiecznie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów