18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
kapelan_szturmowy 2022-07-16, 10:13 4
poślizgnął się na mokrych kafelkach, a to akurat leżało na sztorc...
Zgłoś
mesjans 2022-07-16, 10:23 7
kapelan_szturmowy napisał/a:

poślizgnął się na mokrych kafelkach, a to akurat leżało na sztorc...

"leżeć na sztorc" dwa przeciwieństwa.
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2022-07-16, 11:03 13
takim wynaturzeniom powinno się zszywać dupsko razem z tym ciałem obcym
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-07-16, 12:16 1
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:

takim wynaturzeniom powinno się zszywać dupsko razem z tym ciałem obcym

No i czym będzie srał ? Uszami ? Przynajmniej mają ubaw na sali operacyjnej. W niektórych szpitalach na chirurgii są gablotki gdzie można podziwiać ciała obce które zostały usunięte
Zgłoś
woytasw 2022-07-16, 12:32 1
Pytanie do ekspertów - to jakiś kutang czy ryba?
Zgłoś
octave25 2022-07-16, 13:25 2
woytasw napisał/a:

Pytanie do ekspertów - to jakiś kutang czy ryba?

Chińczyk zastosował węgorza na zatwardzenie.

popularne.pl/liu-i-wegorz/
Zgłoś
siwybis 2022-07-16, 13:37 41
Osiem lat podstawówki. Cztery liceum. Sześć bite studiów. Magisterka, doktorat, jakieś habilitacje i chuj wie co jeszcze. I idziesz rano do pracy, zastanawiając się co tym razem trzeba będzie z dupy wyjmować. Ja ich rozumiem że piją....
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2022-07-16, 13:59 2
Jeszcze tylko oklasków i gwizdów brakowało bo słychać po reakcji, że jeden z większych fantów z dupy wyjętych.
Zgłoś
marcino_zly 2022-07-16, 15:20 5
Nakurwił węgorza
Dupa rozjebana
Nana nana na na
Nana nana na na
Zgłoś
Budrys2000 2022-07-16, 15:22 4
Antifa, antifa, łowcy syfa

Zgłoś
stopwar 2022-07-17, 11:13 1
Takie coś to przedszkole.
Pamiętacie czasy: "1-man-1-jar" ?
Zgłoś
r................s 2022-07-17, 15:50 1
stopwar napisał/a:

Takie coś to przedszkole.
Pamiętacie czasy: "1-man-1-jar" ?

Było jeszcze 2girls1cup i coś z koniem. Na filmiku było dwóch typków, jeden się wypinał a drugi naprowadzał konika żeby wcelować w dupsko kolegi. Był też opis, że gość zmarł po paru dniach na wskutek odniesionych obrażeń wewnętrznych.

Zgłoś
t................0 2022-07-18, 14:33
siwybis napisał/a:

Osiem lat podstawówki. Cztery liceum. Sześć bite studiów. Magisterka, doktorat, jakieś habilitacje i chuj wie co jeszcze. I idziesz rano do pracy, zastanawiając się co tym razem trzeba będzie z dupy wyjmować. Ja ich rozumiem że piją....

Na otarcie łez od czasu do czasu mogą powyciągać fragmenty barierki z jakiegoś motorzysty, który jechał "szybko, ale bezpiecznie"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem