📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Lubcie mnie, pozdrawiajcie, lajkujcie i obserwujcie....
Chyba cie pojebało chłopaczku.
Co do samochodu to mam wyjebane. Auto dla plebsu jak to sama nazwa marki po germańsku nawiązuje ale mam to w dupie.
Pewnie auto jak każde inne. Zrobiło się popularne bo tanie bo z dojczlandó sprowadzone co niebite a niemiec płakał jak sprzedawał i chuj ,że realnie miało 300tyś ale janusze kupują w komisach z przebiegiem 50tyś a kierownica wytartą jakby ją gwałciły pizdami kurwy latami swoimi suchymi wargami sromowymi.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Co do samochodu to mam wyjebane. Auto dla plebsu jak to sama nazwa marki po germańsku nawiązuje ale mam to w dupie.
Pewnie auto jak każde inne. Zrobiło się popularne bo tanie bo z dojczlandó sprowadzone co niebite a niemiec płakał jak sprzedawał i chuj ,że realnie miało 300tyś ale janusze kupują w komisach z przebiegiem 50tyś a kierownica wytartą jakby ją gwałciły pizdami kurwy latami swoimi suchymi wargami sromowymi.
Specjalnie pojechałem do znajomego z Passatem żeby nie było że hejtuje a passata na oczy nie widziałem. Ja jeżdże tą Złomegą srebrną którą de facto widać na filmiku jak rozkładam ręce niczym Jezus w Świebodzinie. 3.0 V6 jakby kto pytał i oczywiście z gazem.
W 3:54 widać, że ma wyrwaną wkładkę zamka z klamki pasażera. Przypadek? nie sądzę.
Lubcie mnie, pozdrawiajcie, lajkujcie i obserwujcie....
Co ty kurwa z hondy jesteś? Skąd ten ból dupsztyla chopie? Auto to tylko narzędzie do transportu
Co do kicka świetnie, neutralnie opisany samochód (kurwa pierwszy raz się spotykam) piwo za dociekliwość w sprawie torsena
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów