Normalny dzień w Syrii pewnie się już zaczynają przyzwyczajać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Spoko, Rosja zaczyna dozbrajać Syrię, tak że może być ciekawie za niedługo. A jeżeli to jakiś świeży nalot z wczoraj czy dzisiaj, to w tym momencie Izrael i Syria są już w stanie wojny.
Byleby się to nie rozlało na cały świat. Chociaż patrząc na Rosję stojącą za Syrią i USA za Izraelem, to jest nieciekawie.
Byleby się to nie rozlało na cały świat. Chociaż patrząc na Rosję stojącą za Syrią i USA za Izraelem, to jest nieciekawie.
Długo jeszcze mam czekać aż ktoś naciśnie czerwony guzik? Popcorn mi się kończy :/
Dzień bez usłyszenia "allah akbar" dniem straconym. To już zostało wpisane w mój życiorys i nic oprócz trwałej amnezji nie jest w stanie tego wymazać.
bo ich utuliłem do snu niczym doktor Kevorkian."
allah akbar allah akbar ale zchajcował, już nawet po polsku umieją gadać
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów