Normalny dzień w Syrii pewnie się już zaczynają przyzwyczajać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
🔥
Jedzie pociąg z daleka
- teraz popularne
Ja bym to przypierdolił czymś większym, żeby zrównać ten brudny syf z powierzchnią ziemi.
Co ciekawe w mediach już też Allahu Akbar funkcjonuje jako obowiązkowa formułka. Np kiedy pojawił się filmik jak kozojebcy wycinają w Syrii serce i wątrobę podpisane to było przez TVN24 w ten sposób: "Przy typowych dla tego regionu okrzykach allah jest wielki bojówki Syryjskie..."
Pogoda w sam raz
ni cholery nie wiem która plama na ekranie okazałą się tym samolotem...
zastanawia mnie czy ten kamerzysta wiedział o której godzinie w którym momencie i w które miejsce ta rakieta wleci, bo bardzo profesjonalnie ujął rakietę kamerą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów