Normalny dzień w Syrii pewnie się już zaczynają przyzwyczajać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
za allah akbar zawsze piwko
to będzie udany dzień
Z filmiku na filmik ten kamerzysta coraz bliżej pierdolnięcie.. myślę że za 2-3 filmiki w końcu go jebnie
allah akbar... japie*dole ;/
Leć, na główną, ciesz innych!
HardCore will never DIE!
Niby wszyscy wiedzą, że to izrael finansuje konflikty swoich wrogów, niby wszyscy chcą tamtym ludziom pomóc, niby mamy demokrację, niby zachód ma bomby atomowe, a to żydowskie kurestwo nadal tam egzystuje. Jak zyć panie premierze?
Dobrze, że oni się tłuką tak między sobą. 'Dwie pieczenie na jednym ogniu', ale te 3 ostatnie naloty to przejebane sprawa, zatrzymać taką maszynę, człowiek jest bezradny.
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów