📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zorganizowany napad, a po pierwszym wystrzale uciekające cipki.
Sprawdzić czy ofiara ma broń? Ty nigdy lepiej nie próbuj być przestępcą. Fajnie by to wyglądało. Dzień dobry czy ma Pan broń? Aaaa tak se pytam nie to że chcę Pana okraść. Do widzenia.
Te filmy są lepsze niż kino akcji szczególnie te niespodziewane zwroty akcji:)
gosciu pokazał jaja zaczął strzelac juz przez szybe dlatego odparł atak a sprawcy stracili efekt zaskoczenia
"Warto by najpierw sprawdzić, czy osoba którą napadamy, może posiadać broń"
W dzisiejszych czasach warto by najpierw sprawdzic czy baba nie ma przypadkiem kutasa...
W dzisiejszych czasach warto by najpierw sprawdzic czy baba nie ma przypadkiem kutasa...
McQurwa napisał/a:
Wygląda na zaplanowaną egzekucję
Zaplanowana akcja nie dopuszcza błędów. Nic nie planuj w życiu a zwłaszcza dzieci, jeśli uważasz że to było planowane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów