Pieszy wszedł na autostradę Mengzi Kaihe i został zabity przez pojazd podczas jej przekraczania. Pieszy ponosi pełną odpowiedzialność za wypadek:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ten podkład muzyczny to ma do czegoś obligować?
Każdy nie rozsądny, bądź samobój, jak się ma rozjebać, to bez muzyki, chyba że na uszach
Każdy nie rozsądny, bądź samobój, jak się ma rozjebać, to bez muzyki, chyba że na uszach
Ping pong. T
i jeszcze jeden i jeszcze raz:)
Takich widoków będzie coraz więcej, tylko z pasami na drodze
Takich widoków będzie coraz więcej, tylko z pasami na drodze
Powinni to pokazywać na sprawach polskich celebrytów w sądach.
Gdzie babcia na pasach to nagłe wkroczenie na jezdnię.
Gdzie babcia na pasach to nagłe wkroczenie na jezdnię.
Niedługo namalują tam pasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów