📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
nie ma tam kogoś kto by zajebał tą małpę?
W dziale z karmami dla zwierząt nie mógł znaleźć nic na co ma ochotę ?
wwo19994 napisał/a:
po co ten ochroniarz tam?
To przykład i esencja pracy czarnych. Jak ma ubranie robocze i jest na miejscu to znaczy, że już wszystko zrobił.
przedwczoraj napisał/a:
To przykład i esencja pracy czarnych. Jak ma ubranie robocze i jest na miejscu to znaczy, że już wszystko zrobił.
Zapewne ochroniarz oczekuje na przyjazd policji, zapewne jego zachowanie wynika z regulaminu , aby nie eskalować takich sytuacji. Jest w chuj filmów na sadisticu, gdzie nawet trzech policjantów ma problemy z zatrzymaniem przyćpanego zjeba, a ty wymagasz od ochroniarza , żeby kurwa hurrrra poleciał obezwładniać jakiegoś psychola? Ja pierdole czarny ma więcej rozumu od ciebie .....
wwo19994 napisał/a:
Zwariowałeś? Przecież on ma orzeczenie o niepełnosprawności.
Eknen napisał/a:
poleciał obezwładniać jakiegoś psychola?
Szkoda ze wśród klientów nie było innego psychola, który widząc cos takiego miałby pretekst do wyjebania dwustu bomb na pizdę czarnuchowi. W dzisiejszych czasach, będąc wszędzie zamaskowanym to aż się prosi o taka okazje
To jest ta przykra różnica między Murzynami, a czarnuchami. Wiecie ja nawet niektórych z nich podziwiam. Szykany od małego, szykany w szkole, być może nawet na studiach, a później często w pracy. A wielu z nich godnie zapierdala by utrzymać rodzinę. I patrzą teraz na to jak ich trud by odmienić swój los, a także zażegnywać stereotypy idą w pizdu bo bezmózgie istoty sieją tylko i wyłącznie destrukcje własności prywatnej i "publicznej". Swoja drogą nie ma co się dziwić, te prymitywne zachowania są podyktowane bardzo niskim ilorazem inteligencji. Jeszcze parę lat temu na wikipedii była mapa świata z oznaczoną średnią inteligencją narodów. W imię politycznej poprawności zniknęła. Ale co najgorsze, że ta lewacka hołota nie uznaje faktów, prawdy i rzeczywistości.
ubogacił kulturowo pólki z produktami
wwo19994 napisał/a:
żeby inni klienci nie przeszkadzali tamtemu w zakupach
I nikt mu w mordę nie da? Co to za trzeci świat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów