Dziś o Kaziku, zwanym wielkim
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebisty gość, niewyględny w chuj, ale mający dar oracji i przekazywania wiedzy jak rzadko który.
Jeśli kiedyś TVP zdecyduje się zatrudnić jego oraz tego od polimatów obiecuje że zacznę płacić abonament!
Jeśli kiedyś TVP zdecyduje się zatrudnić jego oraz tego od polimatów obiecuje że zacznę płacić abonament!
Tak ciekawie, o tak nudnych sprawach potrafi mówić tylko człowiek z pasją.
Odcinek, który wrzuciłeś jest z 5 czerwca.
Łapcie najnowszy film z wczoraj o Kaliguli: movie-box.pl/116/Powalony-bucik.html
Niestety, nie potrafię zrobić aby było to w sadolowym odtwarzaczu więc wrzuciłem link.
Łapcie najnowszy film z wczoraj o Kaliguli: movie-box.pl/116/Powalony-bucik.html
Niestety, nie potrafię zrobić aby było to w sadolowym odtwarzaczu więc wrzuciłem link.
Kilka małych uwag:
"finalnie" > "ostatecznie"
"Rzeczpospolitej" > "Rzeczypospolitej"
... a poza tym jak zwykle genialnie
"finalnie" > "ostatecznie"
"Rzeczpospolitej" > "Rzeczypospolitej"
... a poza tym jak zwykle genialnie
Kazimierzu! Wracaj, ponieważ jesteś potrzebny Naszemu kraju...
zebierzcie tego pojeba, nie wiedziałem że w psychiatryku dają dostęp do internetu...
chciałbym się cofnąć do tych czasów i poobserwować takie momenty jak koronacje i inne duperele przejebany klimat
@darkanzail on chociaż ma co robić, a nie jak ty siedzisz cały czas na sadolu i wpierdalasz własny naskórek
ciekawe, ale facet się drze do filmu głowa boli
nowynick napisał/a:
zajebisty gość, niewyględny w chuj, ale mający dar oracji i przekazywania wiedzy jak rzadko który.
Człowieku gdzie ty żyjesz, Od polimatów już pracuje w telewizorni.
Up i up,up
bardzo rzadko oglądam TV, sprawdziłem - macie rację, to niech jeszcze pana "niewyględnego historyka" zatrudnią i zgodnie z umową doczekają się rejestracji mojego odbiornika
bardzo rzadko oglądam TV, sprawdziłem - macie rację, to niech jeszcze pana "niewyględnego historyka" zatrudnią i zgodnie z umową doczekają się rejestracji mojego odbiornika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów