Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
eterhal 2015-03-12, 0:25
kenzol, nie wiem jakim cudem nie widzisz, że PiS to to samo co PO. Przecież to ewidentnie opozycja strategiczna. Jedna partia podzielona na dwie, skłócona żeby stworzyć pozory wyboru. Przecież ich program jest praktycznie identyczny. PiS zakłada trochę więcej religii i historii w szkołach, PO trochę mniej, ale planem systemowym to jest jedna lewizna i socjalistyczne bagno. Z partii które wymieniłeś jedynie nowa partia korwina ma szanse przebicia, chociaż ideowo lepsza jest (wg mnie oczywiście) nowa prawica. Mimo to oddając głos na KNP marnujesz swoje prawo wyboru, bo jak zauważyłeś nie mają oni żadnych szans, żeby przekroczyć próg. Za to KORWiN'a w sondażach próg przekracza, więc każdy głos przybliża kolejnego deputowanego do realnej władzy. Polsce potrzebna jest prawdziwa opozycja, a nie markowany PiS. Nie możemy podchodzić do głosowania na zasadzie "głosuję przeciwko", bo to serio jest przyczyną aktualnego stanu rzeczy. Gdyby tak każdy z tych, którzy głosują na POPiS postanowili wbrew sondażom zagłosować tak, jak czują naprawdę, to nagle okazało by się, że partii aktualnej władzy prawie nie ma.
Zgłoś
taigatrommel 2015-03-12, 8:53
oczami30latki napisał/a:

Szczyt bezczelno​ści -
zagłosować ​na PiS i wyjechać z kraju

jasne, a parę lat wstecz mówiło się to samo, tylko że zamiast PiS wstawiało się nazwę PO.
tak czy siak rządzą nami chuje, nic nie warty jest polski rząd, niezależnie od frakcji
Zgłoś
o................i 2015-03-12, 9:12 1
@up
Ech... bo to są jedne chuje i jaką nazwę partii być tam nie wstawił - zawsze będzie pasować.
Polityka, a raczej władza zawsze będzie korumpować, dodatkowo w obliczu globalizacji i sieci połączeń, zależności na wielu płaszczyznach nie ma możliwości ani szans na taką suwerenność o jakiej każdy z Was marzy i o jakiej uczono w szkołach (nie wiem czy dalej uczą, bo pojęcie "jestem Europejczykiem" całkiem nieźle funkcjonuje ).
Teraz jest tylko kwestia, aby na naszej scenie politycznej pojawili się tacy ludzie, którzy będą dobrymi negocjatorami, będą potrafili ugrać dla nas jak najwięcej - nie poprzez obrażanie się czy też hołubienie którekolwiek z państw czy osobę, ale poprzez lawirowanie, kręcenie i obiecywanie innym państwom tak, aby nam Polakom było dobrze.
Trzeba nam osób, które będą Liskami Chytruskami i Pchłami Szachrajkami dla całego świata...
Nie ma co się spinać jaką partia nosi nazwę - to wszystko po jednych pieniądzach...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem