Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
19888891 2015-03-11, 10:32 21
Szczyt bezczelności to głosować na Krula i uczyć się dziennie na państwowej politechnice zgarniając fundusz socjalny za to, że mieszka się na wsi i ojciec ma za małe zarobki, bo napierdala na KRUSie dotacje na hektary
Zgłoś
gramwto2014 2015-03-11, 10:38 114
Szczyt bezczelności? Jak do tej pory to PO-PSL robi bagno
Zgłoś
ex32 2015-03-11, 10:44 7
@gramwto2014 Bagno to było jak PIS był przy władzy. LPR, Samoobrona, blokady sejmu itp.
Zgłoś
gramwto2014 2015-03-11, 10:55 35
ex32 napisał/a:

@gramwto2014 Bagno to było jak PIS był przy władzy. LPR, Samoobrona, blokady sejmu itp.

właśnie to widzę... codziennie
Zgłoś
Mercury001 2015-03-11, 11:02 6
Lepiej. Zostać w kraju i w ogóle nie głosować Niech będzie niespodzianką, kto tym razem będzie nas "jebał w dupę"...
Zgłoś
Areczos 2015-03-11, 11:07 7
Szczyt bezczelności to nie pójść zagłosować, za to wielce cisnąć na forach,że ten to chuj, że tamten to cwel, że ogólnie żeli papą selawi.
Ps. Też jestem tego samego zdania, ale kurwa pójdę zagłosować, dajmy szansę innym jebania nas w dupę, może będzie mniej bolało . W końcu to jest Mój jak i Twój obywatelski obowiązek i chuj.
Zgłoś
voidinfinity 2015-03-11, 11:32 29
Spóźniałaś się z tym sucharem o jakieś 7-8 lat

Mówisz, że było szkolenie?

ex32 napisał/a:

...gradobicie, trzęsienie ziemi i koklusz

Za dużo tvn
Zgłoś
kronosmarr 2015-03-11, 11:40 17
Wpisz w ten "kawał" PiS/PO/SLD/PSL/Ruch Palikota, a wyjdzie na to samo.
Głosuj ciągle na tych samych złodziei i dziw się, że jest jak jest.

Nie ma to jak "spory" zwolenników ww. partii
Taak nadstawiacie dupy tym wszystkim cepom z wiejskiej
Zgłoś
gramwto2014 2015-03-11, 12:17 3
@up
"spory"?

ja nie popieram żadnej partii... tylko od kilku lat PO-PSL niszczy kraj, PiS jako opozycja robi wiochę... a lewaki to już w ogóle robią cyrk ....
Kiedyś interesowałem się polityką. Popierałem "jakąś" partie... ale oni wszyscy kłamią.
Zgłoś
kronosmarr 2015-03-11, 12:27 4
@up
Nie nawiązywałem do posta, tylko do ogółu, gdzie spory występują.
Zwolennicy partii, które wymieniłem tylko się przekrzykują, która jest lepsza, a prawda jest oczywista - różnią się nieznacznie, mając na celu "by żyłą się lepiej (nam, rządzącym)".

Ja staram się interesować, żyjąc znikomą nadzieją, że może coś się w końcu zmieni.
Wybór zostaje tylko w pozarządowych ugrupowaniach. Jak będą również "kłamać"(czyli również kraść, działać na niekorzyść państwa i obywateli itd.), to trzeba próbować kolejnych. W końcu może ktoś się trafi uczciwy... Największą głupotą jest ufać tym, którzy już nas okłamali, raz, drugi, dziesiąty...
Zgłoś
Tafariel 2015-03-11, 12:50
Trzydziestki dawno nie było na Sadolu BongMan w głowie zawrócił?
Zgłoś
btnx 2015-03-11, 12:57 3
@areczos

ty lemingu, przez takich jak ty ten kraj jest tam gdzie jest
Zgłoś
nobas 2015-03-11, 13:01 3
powinno to brzmiec tak:

Szczyt bezczelno​ści -
zagłosować ​na PO, PiS, PSL, SLD i wyjechać z kraju
Zgłoś
Namex 2015-03-11, 13:02 3
Ohh znów wielcy sadolowi eksperci wypowiadają się na temat polityki. Jak chcecie coś zmienić, to musicie niestety się zebrać w kupie i coś zrobić. Bo pierdoleniem i życiem nadzieją to nic nie zmienicie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem