co tu jest sadystycznego? Nic. Nie potrzebna wstawka. Wypraszam na kwejka.
Zamknij paszczę, bo ci naszczę, pasożycie.
Zamknij paszczę, bo ci naszczę, pasożycie.
Argument troszkę jak u Kidawy-Cośtam..
Wyobraź sobie, że niektórzy wchodzą tu tylko po to, żeby pooglądać pojebane rzeczy. Nie każdy ma czas przeczesywać internety i szukać wypadków czy idiotów w akcji. Zgłoś się po medal z ziemniaka do moderacji o wielki użytkowniku.
CIEKAWOSTKA!
Podobno w jakimś kraju w autobusie ktoś przeczytał twój post na głos i wszyscy wstali klaszcząc, włącznie z kierowcą.
Co do filmiku. Gość strzela śrutem, a nie pojedynczymi nabojami, więc kwestia szybkiego naciskania spustu (o ile broń nie ma trybu auto).
Echhh.... nabrałem smaka...
No niestety, pozostaje ci Deer Hunter albo twoja plastikowa pukawka.
Nie zesrałam się, ładuję moją strzelbę półautomatyczną 9 nabojami do magazynka + jeden do komory, na lufę czok "cylinder" i napierdalam
Dawaj foto swojego półautomatu na którym będzie karteczka z twoim nickiem. Zobaczymy co to za bestia.
Argument troszkę jak u Kidawy-Cośtam..
Optymistycznie zakładasz, że dotrze do niego coś innego...?
Jebłem. Szlachta kurwa.
Wyobraź sobie, że niektórzy wchodzą tu tylko po to, żeby pooglądać pojebane rzeczy. Nie każdy ma czas przeczesywać internety i szukać wypadków czy idiotów w akcji. Zgłoś się po medal z ziemniaka do moderacji o wielki użytkowniku.
CIEKAWOSTKA!
Podobno w jakimś kraju w autobusie ktoś przeczytał twój post na głos i wszyscy wstali klaszcząc, włącznie z kierowcą.
Co do filmiku. Gość strzela śrutem, a nie pojedynczymi nabojami, więc kwestia szybkiego naciskania spustu (o ile broń nie ma trybu auto).
Przynajmniej siedzą cicho i nie narzekają, skoro ktoś inny poświęca odrobinę swojego czasu i wstawia dla takich lemingów jak ty cokolwiek....
A co do kwestii szybkiego naciskania spustu - jak zauważysz, że gościu pyka każdy talerz pojedynczo, to może dotrze do ciebie, co własnie obejrzałeś, ale raczej wątpie.
No niestety, pozostaje ci Deer Hunter albo twoja plastikowa pukawka.
Hue hue hue
Juz paru takich ćwoków jak ty tu zgasiłem. Ale z toba nawet nie chce mi się gadać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów