📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Świat się kobiecie zawalił na głowę i to od samego poniedziałku.
Ale depresyjna kraina...nie wiem czy oni sa tacy pierdolnieci bo tak tam chujowo czy tak tam chujowo bo oni sa pierdolnieci
Maniecky napisał/a:
Ale depresyjna kraina...nie wiem czy oni sa tacy pierdolnieci bo tak tam chujowo czy tak tam chujowo bo oni sa pierdolnieci
Jak by nie było, 40 lat temu było u nas podobnie. Ale mieliśmy dosyć.
Wcale nie mieliśmy dosyć. Właśnie zmierzamy z powrotem w tamte czasy na własne życzenie: upartyjnienie sądów, bezkarność urzędników, partyjna tuba propagandowa zamiast mediów publicznych. Będzie pięknie
mwaski napisał/a:
Wcale nie mieliśmy dosyć. Właśnie zmierzamy z powrotem w tamte czasy na własne życzenie: upartyjnienie sądów, bezkarność urzędników, partyjna tuba propagandowa zamiast mediów publicznych. Będzie pięknie
Zapomniałeś jeszcze o łamaniu konstytucji i praworzadności. Lewarku:)
pyotreck napisał/a:
Zapomniałeś jeszcze o łamaniu konstytucji i praworzadności. Lewarku:)
jakie to musi być chujowe myśleć, że świat dzieli się na jedynych prawych i sprawiedliwych i lewaków. Bez znaczenia, czy ktoś ma prawicowe, czy lewicowe poglądy. Wystarczy, że ma dwie szare komórki i będzie potrafił dostrzec w jakim kierunku nasz kraj zmierza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów