📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oczywiście biała z czarnym...
Bo murzynki są zbyt brzydkie aby je nagrywać.
Ona jest mudżinkom ale ma jaśniejszą karnację (wypełniona jest jaśniejszym gównem) Prawdopodobnie gdzieś uczciwie pracuje u jakiegoś białego i powoli uszlachetnia się stąd taka barwa.
squallaz napisał/a:
Cytat:
Ona jest mudżinkom ale ma jaśniejszą karnację (wypełniona jest jaśniejszym gównem) Prawdopodobnie gdzieś uczciwie pracuje u jakiegoś białego i powoli uszlachetnia się stąd taka barwa.
wytrząsł bym z niej tą resztę barwosraczki
ilovelux.com/site/bio
Pochodzenie irlandzko-filipińskie. Całkiem fajna.
Przeczytajcie biografię. Osierocona przez matkę w wieku 6 lat, gra od 13 roku, tańczy od 7-go. Dwa tytuły inżyniera (biznes i zarządzanie, a jakże , zajmuje się także stuntem motocyklowym.
W sumie, ciekawa dziewczyna. No i te cycki
Zakochałem się!
Pochodzenie irlandzko-filipińskie. Całkiem fajna.
Przeczytajcie biografię. Osierocona przez matkę w wieku 6 lat, gra od 13 roku, tańczy od 7-go. Dwa tytuły inżyniera (biznes i zarządzanie, a jakże , zajmuje się także stuntem motocyklowym.
W sumie, ciekawa dziewczyna. No i te cycki
Zakochałem się!
Może i hamburgery takie ustawki łykają, ja nie.
Z moim koślawym angielskim już dawno bym ją zruchał
@Baśka nie mów że w ogóle przeszło Ci przez myśl, że ktokolwiek mógłby pomyśleć, że to nie jest ustawione...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów