Koleś w Empiku spisuje program tv
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Moze nie zapłacił za Telegazetę?
Rozwiązuje szyfry jak John Nash Jr, z pięknego umysłu.
Albo po prostu nie placi za abonament i abw juz za nim lata
telewizor i prad ma a na gazete juz nie:p smierdzi mi to fejkiem
Koleś pewnie rozwiązuje hasła do krzyżówek, żeby później słać sms-y i dostawać te wszystkie tostery, żelazka, koce i inne tego typu "skarby".
No az nie wierze xd
Ale mi sie zdaje, ze on spisal z neta program tv i teraz porownuje z gazeta
Ale mi sie zdaje, ze on spisal z neta program tv i teraz porownuje z gazeta
Ta ja widziałem lepszego desperata - koleś na oko 30 , stoi w kącie regałów a w ręce spora książka o tematyce historycznej ...niby nic złego ale jak się okazało to była tylko sprytna przykrywka dla CKM`a . W lubelskim empiku czasem zjawia się jegomość który ma ewidentne parcie na śpiewanie wśród publiki , zakłada słuchawki i jazda !
To jest przykre, że ludzi nie stać na zakup książki, nawet na gazetę. Siedzą te bidoki w kątach i kartkują, a później sprzedać komuś trzeba taką upaćkaną bo szmaciarz 5 minut wcześniej w Mc'u był...
Dla mnie przykre jest że taka pizda jedna z drugą robi jak gdyby nigdy nic fotki takim osobom, potem zamieszczają je w necie dla kilku wirtualnych piw i poklasku równych sobie ciot.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów