📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Japonka zostaje brutalnie napadnięta i nękana podczas festiwalu Holi w Indiach.
Daj ten filmik, bo ten który teraz jest, pokazuje właśnie to, na czym to święto polega...
Jestem ekspertem, oglądałem film "Outsourced"...
Tak to jest jak przyjechałeś z cywilizowanego kraju do dziczy. Błąd poznawczy polegał na tym, że założyła, że jak coś chodzi na dwóch nogach to jest rozumne
Ma szczęście, że jej nie zjedli, zgwałcili, złożyli w ofierze (niewłaściwe skreślić) albo w inny sposób nie zapoznali ze swoją "kulturą"
Bul_od_bytu napisał/a:
Ma szczęście, że jej nie zjedli, zgwałcili, złożyli w ofierze (niewłaściwe skreślić) albo w inny sposób nie zapoznali ze swoją "kulturą"
U nich to raczej nie skreślić, tylko ustalić kolejność w zależności od upodobań
Milutka, lepiej było jechac do Polski, to by ją na rękach nosili. Ale widać woli przebywać z dzikusami i czuć się jak niepotrzebne narzędznie w stodole.
Kolorowy zawrót głowy.
Ale fajne odgłosy wydawała - ciekawe jak jęczała później jak się ściemniło i nie mówią tutaj o zachodzie słońca tylko jak zostałą zrównana bo poziomu podłogi i otoczył ją ciasny krąg czarnych hinduskich pał muehehehe
Pajety zawsze rzucają się grupowo na samice w takich sytuacjach. Nie dosyć że obsrańcy to zboczeńcy.
Mam przyjaciółkę z tiktoka mieszka w Danii
właśnie tak wygląda gdy maluje obrazy
właśnie tak wygląda gdy maluje obrazy
Jakoś nie wygląda na niezadowoloną. Dobrze wie, na czym polega to święto, w przeciwieństwie do tutejszych użytkowników, co świat znają z filmików.
Tak samo by trzeba nazwać dziczą zwyczaj polewania dziewczyn w Śmigus-Dyngus. Piszczą, krzyczą , a są jednak zadowolone.
Tak samo by trzeba nazwać dziczą zwyczaj polewania dziewczyn w Śmigus-Dyngus. Piszczą, krzyczą , a są jednak zadowolone.
Przecież to tylko ciapate figle.
Ach, te magiczne Indie... Kraj gówna, szczyny, smrodu, śmieci, tandety, skuterów, tuk-tuków, rikszy, krów, Gangesu, brudu, niezabezpieczonych przewodów elektrycznych, biedy, gwałtów i chuj wie co jeszcze. Tam serio by należało pierdolnąć jakąś atomówką, dla dobra ludzkości i naszej planety. Jebany, śmierdzący śmietnik i zwierzyniec.
Przecież to bydło jest tam głupsze od tych ich krów. Średnia IQ wynosie (wg Wiki) 82 pkt. ŚREDNIA. Czyli wiadomo, że jakieś 300 milionów musi mieć IQ na poziomie 50-60. O ile badania były robione rzetelnie i badano po równo "oświeconych" hindusów z "elit" i tego gówna ze slumsów, które sra pod siebie. Ale podejrzewam, że tak nie było i wybrali grono geniuszy po zawodówce, albo z lepszego domu z dykty (a nie z gówna). Stąd taki niebagatelny wynik.
Przecież to bydło jest tam głupsze od tych ich krów. Średnia IQ wynosie (wg Wiki) 82 pkt. ŚREDNIA. Czyli wiadomo, że jakieś 300 milionów musi mieć IQ na poziomie 50-60. O ile badania były robione rzetelnie i badano po równo "oświeconych" hindusów z "elit" i tego gówna ze slumsów, które sra pod siebie. Ale podejrzewam, że tak nie było i wybrali grono geniuszy po zawodówce, albo z lepszego domu z dykty (a nie z gówna). Stąd taki niebagatelny wynik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów