Szkoda, że nie pokazali co później MC robił z tymi biegającymi karaluchami... No ale jeżeli czegoś się w życiu nauczyłem to że nie można mieć dmg i być tankiem ;/
Można wtedy robi się off-tanka, ale nie każda gra na to pozwala.
Build różni sie tym zwykle ze ma troszeczkę mniej defa, ale więcej ciora zwykle w parze dochodzi jeszcze Lifesteal dzięki czemu może tankować bez lekarza na plecach i jest bardziej niezależny.
Nadwyżka zginęła
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
I kurwa bardzo dobrze. Nienawidzę, jak ktoś bezsensownie męczy zwierzęta dla swojej i czyjeś uciechy. Musisz zabić zwierzę na mięso? W porządku, ale zrób to szybko i bez niepotrzebnego męczenia zwierzęcia. Jebać prądem tych, co męczą byki oraz tych, co oglądają ten festiwal spierdolenia. Jebać prądem też tych, co łowią ryby, oglądają, robią sobie z nimi zdjęcia i je wypuszczają okaleczone, wyciągając wcześniej haczyk z pyska.
jebac ciebie pipko prosto w twoje pizdzisko lowienie rybek jest zajebiste, twojej starej chuja do pyska wsadzam i wyciagam i nie narzeka.
jebac ciebie pipko prosto w twoje pizdzisko lowienie rybek jest zajebiste, twojej starej chuja do pyska wsadzam i wyciagam i nie narzeka.
A twojego starego widziałem na Piotrkowskiej w Łodzi przebranego za babę. Za 50 gr też wsadzali mu jacyś faceci chuja do mordy, wyciągali, bili go kutasem po ryju i też nie narzekał