Tragiczny incydent zawalenia się drewnianej trybuny miał miejsce podczas festiwalu walk byków „corraleja”.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda, że nie pokazali co później MC robił z tymi biegającymi karaluchami... No ale jeżeli czegoś się w życiu nauczyłem to że nie można mieć dmg i być tankiem ;/
Stachu! To jebnie!
otyli żyją krócej
I kurwa bardzo dobrze. Nienawidzę, jak ktoś bezsensownie męczy zwierzęta dla swojej i czyjeś uciechy. Musisz zabić zwierzę na mięso? W porządku, ale zrób to szybko i bez niepotrzebnego męczenia zwierzęcia. Jebać prądem tych, co męczą byki oraz tych, co oglądają ten festiwal spierdolenia. Jebać prądem też tych, co łowią ryby, oglądają, robią sobie z nimi zdjęcia i je wypuszczają okaleczone, wyciągając wcześniej haczyk z pyska.
Szkoda, że nie pokazali co później MC robił z tymi biegającymi karaluchami... No ale jeżeli czegoś się w życiu nauczyłem to że nie można mieć dmg i być tankiem ;/
A możesz po ludzkiemu?
radek225 napisał/a:
I kurwa bardzo dobrze. Nienawidzę, jak ktoś bezsensownie męczy zwierzęta dla swojej i czyjeś uciechy. Musisz zabić zwierzę na mięso? W porządku, ale zrób to szybko i bez niepotrzebnego męczenia zwierzęcia. Jebać prądem tych, co męczą byki oraz tych, co oglądają ten festiwal spierdolenia. Jebać prądem też tych, co łowią ryby, oglądają, robią sobie z nimi zdjęcia i je wypuszczają okaleczone, wyciągając wcześniej haczyk z pyska.
Przynajmniej choć raz to nie byk kogoś zajebal, tylko trybuny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów