Według opisu ofiara to lokalny boss znany jako ,Nono'.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Co to kurwa za boss, skoro jezdzi na skuterku ?!
Bo to jest taki mały boss, taki bossek , Ale jak by urósł to ho, ho...Jednak nie urośnie.
Boss nie boss z dziurami w głowie to tylko +-80kg mięsa z kością. Każdego można dopaść.
Driver19cm napisał/a:
Co to kurwa za boss, skoro jezdzi na skuterku ?!
Pierwszy boss tutoriala jak Najman.
- byli skorumpowani, chcieli za duzo lub nie wywiązali się
- byli uczciwi i zwalczali gangi
Pralpunkt napisał/a:
Zgineili na służbie. Moze byli uczciwi, więc może ich być szkoda, kto to wie, myślę ze atak żeby odjebać glinę ma 2 podstawy :
- byli uczciwi i zwalczali gangi
Nie ten post
Takiego przebiegu akcji się nie spodziewałem nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka... byłem pewien, zapewne jak 99% sadoli, że goście na motorku przyjechali kogoś odjebać, a tu proszę, piechur.
it's a big no-no for him
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów