Wkurwiony tłum w Bogocie wymierza sprawiedliwość, niestety brak info co gość przeskrobał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nic to nie da. za tydzień, gdy strup odpadnie, znowu będzie broić....
Ja widzę Pikiel, że ty lubisz takie klimaty.
u nich wpierdol należy się profilaktycznie, z połamanymi rękami i nogami nie nawywija, także może nawet zapobiegli wybuchowi 3 WŚ, doceńcie to
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
To chyba za to ze miał dziurawe skarpety jak wyszedł na miasto?
Już wiem! Jest bielszy od nich!
Tytuł obiecywał sporo "Kolumbijski lincz"
Zawiodłem się... Kurewsko mocno się zawiodłem...
Jeden go szturcha butem, drugi mizia kawałkiem trzciny czy innego badziewia, reszta się patrzy... To jest jakiś jebany piknik a nie "Kolumbijski lincz"
Zawiodłem się... Kurewsko mocno się zawiodłem...
Jeden go szturcha butem, drugi mizia kawałkiem trzciny czy innego badziewia, reszta się patrzy... To jest jakiś jebany piknik a nie "Kolumbijski lincz"
Za darmo nie dostał,to nie polska policja żeby bili za nic.
PS Powinno tam być więcej kolesi jak ten ze znaczkiem Borusii na spodenkach
PS Powinno tam być więcej kolesi jak ten ze znaczkiem Borusii na spodenkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów