A teraz ciekawostka, poniżej znajduję się naszywka noszona przez dowódców sekcji bojowych, cel wiadomo jaki. Upamiętnienie AK.
Reszty nie będę komentował, bo musiałaby być poprawnie napisana i miała jakiś sens. Temat Sił Specjalnych to chyba ty znasz ze strzelanek, bo z takim poziomem inteligencji to nawet do firmy ochroniarskiej na umowę zlecenie byś się nie dostał...
zdjęcia są dowodem że byłem w Lublińcu i coś o 1PSK wiem
jak czytam takie bzdury to zapominam o pisowni bo mnie krew zalewa że taka ciota co pewnie w wojsku nie była stawia plame na żołnierskim honorze
Nie, zdjęcia są dowodem, że masz ''żeton'' PSK, które od ponad roku zwie się JWK. Taki żetonik to sobie możesz kupić na allegro za 10zł...
Wrzuć konkretne zdjęcia, poślij na PW skan z numerem służbowym, a będziemy mogli rozmawiać o takich sprawach.
To świadczy dlaczego byłeś(jeśli to prawda) w PSK, a nie jesteś. Jeśli czyjeś słowa w internecie są w stanie cię doprowadzić do takiej frustracji, że zapominasz jak się pisze to co dopiero by było gdybyś znalazł się w stresującej sytuacji bojowej... Na szczęście psycholog jednostki wcześnie cię wychwycił
Naucz się czytać ze zrozumieniem byłem Lublincu w 1PSK też ale tam nie służyłem, żeton dostałem tam na pamiątkę.
Nie chcę już ci nic udowadniać ale daj jakiś dowód że Grom stacjonował w Lublincu
Ranger jak mówisz ze maja niski poziom wyszkolenia itp itd to idź zastrzel kilku talibów, odbij kilku zakładników i nagraj to żebyśmy mogli się od Ciebie nauczyć.
Prawda jest taka, że GROM jest lepiej wyszkolony, bo zwykle idą tam "lepsi" z JWK, Formozy... z różnych, wiadomych przyczyn. Ale też nie zapominajmy, że dalej jest to jedna z lepszych jednostek specjalnych na świecie.