Były filmiki o wypadkach z kombajnami, o kombajnistach, o kombajnach do owoców nadszedł czas na kolejny kombajn czyli Kombajn do łupania drewna.
cena ok 60tyś. zł
ale i tak wolałbym używać tego:
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta k🤬a masz rajcie lepiej się naj🤬 jak głupi polak ja se ułatwić życie ... po co
zajebisty sprzęt
M................r
2012-11-07, 19:18
chlop, akurat fiskars z obrazka to jedna z najlepszych siekier w przystępnej cenie i bardzo łatwo łupie a pomachać jesienią siekierą drewno na opał czy do kominka to czysta przyjemność.
ja poprosze takiego bobcata i 10 m3 drewna ;P
j................s
2012-11-07, 20:00
Tutaj masz jeden z wielu filmików na temat rąbania ekstremalnego.
@ chlop
Nie ogarniasz ze urzadzenie pokazane w filmiku sluzy do celow bardziej przemyslowy niz na wlasny uzytej ? kto wydalby 60 tys. zl. tylko zeby miec spokoj z rabaniem drewna na opal ? ale co taki mieszczuch jak ja moze wiedziec ...
No stary za Fiskarsa do łupania dostajesz browara i bez gadania. Wiem bo mam, nie zamienię na inną siekierę chyba już nigdy POLECAM!
piękny dźwięk wydaje łupane drewno
ta siekiera to rewelacja, ogólnie firma robi sprzęt nie do zaj🤬ia
Siekiera siekiera, ale ch*j tam po co siedzieć w ciepłym, suchym miejscu, poruszać delikatnie joystickiem.
B................o
2012-11-08, 3:22
Nie można przy tym temacie zapomnieć o Harvesterze
Ale dostał padaki jak mu pniak wzdłuż p🤬lnął
Bobcat - to już mówi samo za siebie...
f................k
2012-11-08, 10:46
Zajmuję się drewnem od 10 lat, a taki kombajn to nic nowego i cena 60k zł jest zapewne ceną bobcat + łupak. Skandynawska firma Japa oferuje łuparki full automatyczne to jest dopiero coś cena 50k euro.