Komentarz do nieudanego skoku Piotrka podczas wczorajszego treningu w WiśleNieźle macha przeszczepami skubany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Piotrek wstrzyknął sobie maruchunanaen i nakurwia węgorza
niby zwykłe ja pierdole a się uśmiałem
bo w życiu trzeba się solidnie wypierdolić by potem z dumą wstać
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
A żebyś wiedział. Duet z TVP to dno, potrafią się pomylić kilka razy w jednym zdaniu. Wpadki Szaranowicza miały swój urok i część z nich stała się kultowa, ale facet miał głos, dykcję, potrafił przekazać emocje - w porównaniu z nim bełkot tej dwójki amatorów to zwyczajna obraza dla telewidzów.
RavenRR napisał/a:
A żebyś wiedział. Duet z TVP to dno, potrafią się pomylić kilka razy w jednym zdaniu. Wpadki Szaranowicza miały swój urok i część z nich stała się kultowa, ale facet miał głos, dykcję, potrafił przekazać emocje - w porównaniu z nim bełkot tej dwójki amatorów to zwyczajna obraza dla telewidzów.
Już pomijając samych marnych komentatorów, to jeszcze te wczorajsze wstawki z wywiadami podczas skoków innych zawodników(wiem to wina realizatorów).
Żyła to zwyczajny głupek. Źle, matołek to lepsze okreslenie, a jego wystepy w telewizji sprawiają, ze wychodzi na głupka. Lepiej niech sie zabierza za skakanie, a nie hulaj dusza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów