📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Aż mi się przypomniał odcinek Świata wg Ludwiczka o tym komiku Kazuu (czy jak to się tam pisze). Poprostu ten gość na filmiku zapomniał na końcu dodać: tylko żartowałem.
Ten występ był lepszy od tego Kacpra (nazwiska nie znam, ale dawał stan up o hipermarketach i miękkich facetach), bo dostał na końcu wpierdol.
proszę o przetłumaczenie , znam tylko angielski na poziomie zaawansowanym
dziadek mozna co nawyzej zawalczyc o miano suchara roku w kategorii +60. Dobrze, ze my wyjebal. Rozpierdala mnie na konco to 'come on guysss' madry bo siedzy na koncu i nikt sie do niego ani jego panny nie przypierdala.
Tak czy siak należało mu się, za to że był tak słaby...
słaby troll, piwa nie ma
Zakompleksiona fala tluszczu chyba zrobila sie zbyt pewna na "scenie".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów