📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwo w ciemno, obejrzę przy okazji, bo nie mam czasu
Szansa na Sukces, pamiętamy [*]
ungubungu, 25 lat temu to Ty dłubałeś w nosie i zjadałeś własne gile
eur-pol,
Widzę, że jesteś z nami od niedawna. Wytłumaczę Ci coś. Jesteś nikim. I w necie i w świecie. Gilami (w chuj chujowe słowo) Twój stary zapylił Twoją matkę i tak powstała kreatura. Tak, Ty.
Witaj na Sadisticu nędzny śmieciu.
Widzę, że jesteś z nami od niedawna. Wytłumaczę Ci coś. Jesteś nikim. I w necie i w świecie. Gilami (w chuj chujowe słowo) Twój stary zapylił Twoją matkę i tak powstała kreatura. Tak, Ty.
ungubungu, no nie tak mi dowaliłeś , że zamknę się w sobie i się popłacze .Prawdziwy twardziel z ciebie
@eur-pol; @ungubungu
Trochę kurwa kultury na sadolu.
W końcu nie jesteście muzułmańskimi murzynami, aby tak się obrzucać gównem
Trochę kurwa kultury na sadolu.
W końcu nie jesteście muzułmańskimi murzynami, aby tak się obrzucać gównem
@bleblebator1, a skąd wiesz, że nie są?
eur-pol,
Podoba mi się, że zjechałeś go jak psa, ale jednocześnie używasz form grzecznościowych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów